Robert Ostrowski Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Dzieki Krzychu ,oczywiście przesadziłeś Patent na gąsienice w/g Hobby Bossa Do finału już na prawde nie dużo ,liny ,ogniwa na wieżę kilka prysnięć matem z aero i antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Piękny teciak i nie istotne czy merytorycznie poprawny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 No w sumie piękny jak każdy inny... nie koniecznie ze stajni jakiegoś modelarza Tak jakoś standardowo mi się widzi... no ale może taki urok teciaków Nie znaczy że pancerka nie jest wskazana dla ciebie Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Jest piękny skleiłem już kupe teciaków i obiecuję sobie, że mi ich już wystarczy, ale jak widzę taką maszynę to mnie świerzbi żeby kupić i tak chyba zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Bardzo ładny Robert ten wózek. Możesz mi napisać jak malowałeś gąsienice, chodzi mi o kolory farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Podpinam się pod pytanie Krzyśka. Kolejny model z rewelacyjnymi gąskami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Oj te gąski dały mi dzisiaj sie we znaki .Dałem podkład na to stalowy ,na wafle bardzo gęsty czarny łosz a na wewnetrzną stronę rzadszy .Potem na wafle rozcieńczony specyfik z AK kurz i pigmenty polane fixerem Migowym ,suchy pędzel ze srebrnej .I tak nie jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 bardzo ładnie czysto zrobiony. Ja może bym wstrzymał się z tym matem , taki delikatny połysk nadaje mu smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Dzieki Matem nie będę pryskał całości tylko kilka punktów np brzegi wyschniętego fixera ,CA itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Na forum tym stykam się z ludźmi posiadającymi dużą wiedzę w temacie T-34/85. Może zatem ktoś udzieli mi informacji na temat T-34/85 z wieżą typu tzw. "grzybek" w LWP. Jeszcze do niedawna mówiło się, że w LWP ich nie było. Teraz wiadomo, ze były zatem ile i jakie było ich pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Dzieki Matem nie będę pryskał całości tylko kilka punktów np brzegi wyschniętego fixera ,CA itp Bardzo dobrze, satyna do dobre rozwiązanie, daj więcej brudu na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 No i jakoś cisza na temat "grzybków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Nie Rafał wiecej brudu nie dam bo znikna zadrapania i cieniowanie ,jeszcze sobie dobrze z pigmentami nie radze ,dojdą zacieki paliwa na zbiornikach. I pytanie z tych szybkich w którym miejscu na kadłubie są wlewy paliwa? Tomek napisz prywatną wiadoność w sprawie tych "grzybków" do JSJ bo pewnie rzadko tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Wlewy są po obu stronach kadłuba pod osłonami z siatkami ( cztery otwory wlewowe na stronę) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Wlewy są po obu stronach kadłuba pod osłonami z siatkami ( cztery otwory wlewowe na stronę) . Na tym rysunku mógł byś pokazac w którym miejscu są te wlewy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Proszę.Chyba ,że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Proszę bardzo , nie wiem tylko dlaczego zaznaczyło mi je na szaro . Sa to wlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 ... i oczywiście jeszcze koło wieży z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Dzięki Panowie czyli tak: w tych czterech miejscach obok silnika i z przodu wieży a z tyłu wieży na środku kadłuba tu gdzie zaznaczyłem znakiem zapytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Robert dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 wlewy paliwa na pewno znajdują się po obu stronach pod kratami oraz z przodu przy podstawie wieży (korek zaznaczony na czerwono) co do środkowej lokalizacji nie jestem w 100% przekonany czy to aby na pewno paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSJ Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 I słusznie, maszynisto. Na tyle płyty podwieżowej są pokrywy wnęk na sprężyny zawieszenia (żadne tam paliwo ). Analogiczną funkcję mają te większe na samym przodzie. A przy okazji - nie wiem, dlaczego "niektórzy" piszą o czterech wlewach w przedziale silnikowym, pokazując dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 dzięki JSJ ,a przy okazji jak byś mógł odpowiedzieć na pytanie Tomka o wieże "grzybkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Dziękuje wszystkim za pomoc w budowie modelu galeria viewtopic.php?f=68&t=33179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi