Artur Domański Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 farby akrylowe kupie jak kasy nazbieram , ale narazie musze się męczyć plakatówkami. Kolego dam Ci rade. Odłózjednak ten model i kup najprostsze przybory i chemie modelarską. Przy Twoim poziomie zaawansowania i wiedzy nie dasz rady poprawnie skleic i pomalowac modelu. Szkoda Twoich pieniedzy ewentualnie Twoich rodziców. Odczekaj troszke i kup podstawowe kolorki i najprostsza szpachle. Zobaczysz ze model wykonany i pomalowany przy uzyciu odpowiednich srodków bedzie wygladał o wiele lepiej. Mam nadzieje ze sie nie pogniewasz za rade starszego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 chłopaki wychamujcie trochę, muwie że jak będe w Olsztynie u Pana Rysia to kupie farby i szpachel modelarską ;);) Chyba w Olsztynie najpierw odwiedzisz księgarnie z słownikami. A co do farb to posłuchaj reszty. Daj se siana chłopie i popatrz może na Allegro. Czasami ludzie pozbywają się farb za mniejsze pieniądze niż nowe w sklepie. Bawiąc się plakatówkami jesteś kandydatem na byłego modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Jeżeli chodzi o wpadke TVN to prosze...http://www.humor.netbus.pl/s/wpadka-tvn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Artur Domański hehe za co mam się pogniewać. ....kup najprostsze przybory i chemie modelarską... . czyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Czyli nożyk, pilniki, papier ścierny klej, szpachlówkę, podstawowe farby, pędzelki. Poczytaj trochę forum to zobaczysz co może być przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Z tego zostaje mi kupić : szpachlówkę,podstawowe farby ( jakie ? ) pędzelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Z tego zostaje mi kupić : szpachlówkę,podstawowe farby ( jakie ? ) pędzelki W instrukcji masz numery farb które są potrzebne do budowy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Artur Domański hehe za co mam się pogniewać. ....kup najprostsze przybory i chemie modelarską... . czyli ? Na forum był wątek o klejach , szpachli , papierach ściernych . Wystarczy trochę ruszyć głową , i użyć "boskiej opcji szukaj"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 msegen, ja nie chce Cie popedzac. Rob model w tempie dla Ciebie odpowiednim. Ale fotosik chyba nie zmysla: Zdjecie wykonano: 2007-05-14 7:25. Dla mnie to maj 2007. Czekam jednak cierpliwie na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgojavier Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Z tego zostaje mi kupić : szpachlówkę,podstawowe farby ( jakie ? ) pędzelki To juz nie komedia tylko dramat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 No dobra, juz zejdzmy z chlopaka... Niech robi jak chce. Tylko zeby nie bylo pozniej, ze nie doradzalismy i ze nie chcilismy pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 No dobra, juz zejdzmy z chlopaka... Niech robi jak chce. Tylko zeby nie bylo pozniej, ze nie doradzalismy i ze nie chcilismy pomoc... Popieram. Sam kiedyś tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo's Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 A Pan Rysio, to naprawdę extra gość. I sprzedaje wysyłkowo: 089 535 15 54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Na serio??A jak to wygląda?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Kurde i gdzie jest dalsza relacja z budowy messera !!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Widzę, że wątek został trochę oczyszczony i dobrze byłoby nie śmiecić w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam. Marazie relację stopuję ( nie mam farbek ) i nie bede kleił dalej modelu. a zostało mi do klejenia podwozie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 1 Października 2007 Autor Share Napisano 1 Października 2007 Witam. Które malowanie wybrać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Ten nakrapiany z lewej, to znieksztalcony Me-109 wersja E (chyba E-4). A wiec raczej odpada. Ten drugi to wersja G (moze nawet G-14) ale nie z "Croatian A.F." Ten pasuje juz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Co do malowania to tez radzę odpowiednimi farbkami, kiedyś sklejałem modele i je malowałem lakierem do paznokci też wyglądały spox , ale nie ma porównania między samolotem pomalowanym farbami podanymi w instrukcji a innymi farbami lub lakierem Pozdrawiam i życzeudanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Debil ten koleś czy co?Niech sobie sklei mózg lub coś podobnego co ma w głowie.Jego poziom domyślam się nie zmienił się po 4 latach,skoro pisze takie bzdety.Wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Chyba jednak nie- viewtopic.php?t=4384&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi