kalaruch Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Nie, to nie jest błąd w skali, to jest rzeczywiście Niko Model i jego 1:350 skala. Tak dla zabawy, bo model nieskomplikowany, żywiczny do zrobienia w godzinkę. Będzie służył mi do zrobienia dioramy portowej... Sztuk mam 6. Po dwa pudełka z 3 sztukami I jak Wam się maluszek podoba? Dam go na konkurs haha w skali 1:72 i mniejsze. Będzie konkurencja dla mojego jagdpanzera w 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 pszewiduesz załogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 a coś tam z drucików sklecę albo dam załogantów Fujimi - są 2 zestawy japońców. Da się ich przerobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Jakie to jest wielkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Hmm zapomniałem dać grosza do skali. Jakiś 10 mm. Jak pomaluję dam coś do porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Masohista, he, he. Ja bym to ledwo widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Ja też planuję je wykorzystać na swojej dioramie - razem z lokomotywą (ZW3514G + ZW3516X ). Z przyjemnością popatrzę Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Do lokomotywki z wagonami też się czaję, ale może do innego okrętu. W moim projekcie będą tylko ople na nabrzeżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Przy sprzątaniu stanowiska musisz uważać, żeby nie wyrzucić modelu razem ze śmieciami Bardzo fajny mikrob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Rozwierć kabinkę, wstaw szybki i zrób wnętrze. I popraw kratkę na chłodnicy, lusterka i wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Paweł, nie drażnij smoka! Chyba podkład popsuje cały model. Więc będę kładł farbę na żywicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Na jednym kole po prawej stronie jest śruba od późniejszego modelu Blitza niż ten ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi