Adrianowro Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 W sumie to się wahałem czy wrzucać ale co tam......jeden projekt rozgrzebany więcej najwyżej Model który dłubie w pracy.... na razie nic nie sklejone poza ramą z balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 A cóż to za ustrojstwo? Wygląda jak jakaś pierwszowojenna wyrzutnia rakiet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Beczka jest to pewnie bimber robili........... A na poważnie - cel pozorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Adrian ,a czym oni strzelali?melonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Błotniki są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Wyrzutnia kuli do kręgli czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Erzatz Kannone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Adrianwro już zauważył wcześniej to cel pozorny imituje ciężką haubicę /armatę ? te blachy położone na kołach mają udawać szerokie koła co by pan lotnik pomyślał że to ciężka straśnie machina no i kaliber lufki też słuszny więc alianci winni to jak najprędzej zbombardować a modelik zapowiada sie ciekawie przewidujesz jakąś scenkę czy tylko skromną podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Adrianwro już zauważył wcześniej to cel pozorny imituje ciężką haubicę /armatę ? te blachy położone na kołach mają udawać szerokie koła co by pan lotnik pomyślał że to ciężka straśnie machina no i kaliber lufki też słuszny więc alianci winni to jak najprędzej zbombardować a modelik zapowiada sie ciekawie przewidujesz jakąś scenkę czy tylko skromną podstawkę ? Raczej tylko podstawka - zobaczymy co z figurkami bo sporo przeróbek by wymagały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Skąd ty te pomysły wynajdujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Skąd ty te pomysły wynajdujesz? Pomysłów jest od groma na starych fotkach - już pisałem że IWW to nie odkryte złoża tematów Trochę urlopu to sobie posiedziałem przy projektach... Nadal wsio na sucho złożone bo główną miarą skali jest tutaj beczka. Ta na fotkach to mniejsza RB model - nie pasuje.... rozglądam się za inną Za podstawkę będzie służyć dekielek od obiektywu kinowego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 hehe bardzo mi się podoba ten panzer bimber;D mam nadzieje ze dodasz też dwóch figurantów i gąsiora na winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 hehe bardzo mi się podoba ten panzer bimber;D mam nadzieje ze dodasz też dwóch figurantów i gąsiora na winko? Zobaczymy - słaby jestem z robieniem figurek od podstaw. Pasta kupiona swego czasu w Lidlu za grosze robi za ziemie na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Podstawka się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Działo się buduje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Podoba mi się, a beczka jest po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 U ła - drżyj Albionie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Niestety na chwilę obecną raczej nie ma szans na figurki z foto , więc chyba będzie taki brytol.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Jakiej trawy użyłeś do zrobienia kępek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Jakiej trawy użyłeś do zrobienia kępek? Firma Polak + elektrosadzarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Sędziowie zaszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 W pełni zasłużyłeś . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Gratulacje Ale przydałoby się dodać jakiegoś figuranta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi