Adrianowro Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 W sumie to się wahałem czy wrzucać ale co tam......jeden projekt rozgrzebany więcej najwyżej Model który dłubie w pracy.... na razie nic nie sklejone poza ramą z balsy Cytuj
pan_piotrek Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 A cóż to za ustrojstwo? Wygląda jak jakaś pierwszowojenna wyrzutnia rakiet ;) Cytuj
Adrianowro Napisano 30 Maja 2012 Autor Napisano 30 Maja 2012 Beczka jest to pewnie bimber robili........... A na poważnie - cel pozorny Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Adrian ,a czym oni strzelali?melonami Cytuj
radett Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Adrianwro już zauważył wcześniej to cel pozorny imituje ciężką haubicę /armatę ? te blachy położone na kołach mają udawać szerokie koła co by pan lotnik pomyślał że to ciężka straśnie machina no i kaliber lufki też słuszny więc alianci winni to jak najprędzej zbombardować a modelik zapowiada sie ciekawie przewidujesz jakąś scenkę czy tylko skromną podstawkę ? Cytuj
Adrianowro Napisano 31 Maja 2012 Autor Napisano 31 Maja 2012 Adrianwro już zauważył wcześniej to cel pozorny imituje ciężką haubicę /armatę ? te blachy położone na kołach mają udawać szerokie koła co by pan lotnik pomyślał że to ciężka straśnie machina no i kaliber lufki też słuszny więc alianci winni to jak najprędzej zbombardować a modelik zapowiada sie ciekawie przewidujesz jakąś scenkę czy tylko skromną podstawkę ? Raczej tylko podstawka - zobaczymy co z figurkami bo sporo przeróbek by wymagały. Cytuj
Adrianowro Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 Skąd ty te pomysły wynajdujesz? Pomysłów jest od groma na starych fotkach - już pisałem że IWW to nie odkryte złoża tematów Trochę urlopu to sobie posiedziałem przy projektach... Nadal wsio na sucho złożone bo główną miarą skali jest tutaj beczka. Ta na fotkach to mniejsza RB model - nie pasuje.... rozglądam się za inną Za podstawkę będzie służyć dekielek od obiektywu kinowego :P Cytuj
skikut87 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 hehe bardzo mi się podoba ten panzer bimber;D mam nadzieje ze dodasz też dwóch figurantów i gąsiora na winko? Cytuj
Adrianowro Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 hehe bardzo mi się podoba ten panzer bimber;D mam nadzieje ze dodasz też dwóch figurantów i gąsiora na winko? Zobaczymy - słaby jestem z robieniem figurek od podstaw. Pasta kupiona swego czasu w Lidlu za grosze robi za ziemie na podstawce Cytuj
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Podoba mi się, a beczka jest po prostu super. Cytuj
Adrianowro Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Niestety na chwilę obecną raczej nie ma szans na figurki z foto , więc chyba będzie taki brytol.... Cytuj
Lipstein Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Jakiej trawy użyłeś do zrobienia kępek? Cytuj
Adrianowro Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Napisano 14 Sierpnia 2012 Jakiej trawy użyłeś do zrobienia kępek? Firma Polak + elektrosadzarka Cytuj
MrDyzio Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Gratulacje Ale przydałoby się dodać jakiegoś figuranta... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi