Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Witam Czy ktoś sie wybiera z szanownych Kolegów? http://www.23blot.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=317:program-qpikniku-lotnikow-2012q&catid=48:newsflash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Chęci są, jak wyjdzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) W takim razie może wymienimy sie telefonami ,łatwiej bedzie się znalezć mój na PW Edytowane 31 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 W takim razie może wymienimy sie telefonami ,łatwiej bedzie się znalezć mój.*** *** *** Telefonu ani adresu e-mail lepiej nie podawać publicznie, no chyba, że pragniesz dostawać dużooooo informacji :-) A takie malowanko już widzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 niestety za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) czy widzieliśmy??? ja już kalkę zrobiłem Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Woit spokojnie ,nie obawiam sie tego /ten numer mam ponad 10lat więc i sporo ludzi go ma i jakoś nie narzekam/ale wykasowałem .W takim razie na PW napiszę do zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Pogoda jutra raczej nielotna, przynajmniej dla pokazów I jeszcze te opady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 ja już kalkę zrobiłemRozumiem, zrobiłeś lov-vis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Rozumiem, zrobiłeś lov-vis? jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 za szybkość działania A o kalkach dla mnie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Pogoda jutra raczej nielotna, przynajmniej dla pokazów I jeszcze te opady... Też sprawdzałem tą stronę i się mocno zmartwiłem. Myślę, czy nie śmignąć tam dla samej wystawy statycznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Ale lipa ,jedyne pokazy blisko mnie i tak się cieszyłem ,dla samej wystawy statycznej i to w chłodzie i deszczu nie chce mi sie dymać 140km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Monitoruję prognozę pogody na bieżąco, ta ze strony LINK sprawdza się na razie najlepiej. Wygląda, że prawie nie będzie padać i chmur mniej niż we wcześniejszych przewidywaniach. Może jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Że by nie zapeszyć,u mnie słońce świeci a chmur już praktycznie nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Byłem i widziałem. Impreza naprawdę świetna, przede wszystkim lotnicza, atmosfera wspaniała, nie jakiś piknik familijny. Nawet nie zepsuło mi jej to, że jechałem 2 godziny - dokładnie z domu 51 km, zmarzliśmy z żoną jak nigdy oraz padł mi akumulatorek (wiedziałem, że się kończy, ale nie zdążyłem kupić nowego). Pomysł z malowaniami znakomity, brawa dla autorów. Teraz jeszcze poproszę o kalkomanie - decyzja zapadła, jesienią zaczynam robić MiGa! Z mankamentów to pragnę stwierdzić, że wystawiony MiG 29 nr 115 nie wyglądał realistycznie, kiepskie ślady eksploatacji, cieniowania nie było, żadnych preshadingów. To mnie rozczarowało . Poniżej zdjęcia ilustrujące powyższe tezy. Brawa dla organizatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzemi Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Z mankamentów to pragnę stwierdzić, że wystawiony MiG 29 nr 115 nie wyglądał realistycznie, kiepskie ślady eksploatacji, cieniowania nie było, żadnych preshadingów. To mnie rozczarowało Nówka farba, z Bydgoszczy wrócił przedwczoraj. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Skoro zrobiłeś niemal identyczne zdjęcia jak ja to trzeba było pojechać tak samo! Na przyszłość: Jadąc z Warszawy za Dębe Wielkie na rondzie skręcacie w lewo i jedziecie do Rudy. Następnie Bykowizna, Gamratka i przecinacie "50" - jedziecie ul Sosnkowskiego aż się skończy. Następnie w lewo, przez tory i w pierwszą w prawo - Szpitalna. Szpitalną do końca asfaltu i w lewo następnie w prawo i.... poszli na Mrozy. Ale po ok 3 kilometrach odbijacie w lewo na Tyborów i po ok 1,5km na Janów. Tu jeszcze można zakombinować raz w prawo i w lewo i wyskakujecie na wprost lotniska. Impreza fajna, ale mam lekki niedosyt. Może przez to że za daleko w pamięć sięgnąłem. Do czasów gdy w Dęblinie MiGi 21 kotłowały się z 23. Szkoda że się inie dogadali i nie wysłali wczoraj do Powidza "29" żeby w zamian dziś przyleciał Herkules. Tu 154 wystawiony do przetargu stał na zachodniej stojance... ale przyholować na statyczną chyba można było... Niemczycki i spółka na Góraszce bilety kasowali, a MiG29 był główną atrakcją więc w zamian mogliby również uświetnić obecnością ... Lima, Mesera A Orliki? A F-16? Tak wiem... poleciały na Red Flag ale chyba nie wszystkie? No chyba że cały zapas paliwa poleciał razem z nimi. A Caski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 A mówiłem żonie ,że pojedziemy ale nie bo po co....w porownaniu do dzisiejszego wyjazdu na okęcie to niebo a ziemia.... Czekam na kalki do sterow kierunku do miga....zacnie ....polacy nie gęsi i tez okolicznosciowe mają !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Malowanie 111 po prostu fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 coś mi wygląda ,że nie tylko "111" dostał malowanie bo to z Płk Krasnodębskim różni się chyba od tego ze "111"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 A mają być jeszcze 3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 A mają być jeszcze 3 ... Coś więcej na ten temat? Takiego tematu nie można przemilczeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi