Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Witam! Rozpoczynam kolejny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Konrad ile ciebie jest . Fajnie mój ulubiony rusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Konrad ile ciebie jest . Fajnie mój ulubiony rusek Ich jest Wielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Konrad ile ciebie jest . Fajnie mój ulubiony rusek Ich jest Wielu... ... i jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Zasiadam i podziwiam Jak zawsze najbardziej interesuje mnie malunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 No to będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Chyba nie sypiasz po nocach tylko non stop grzebiesz przy modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 nie zapomnij o spawach na wannie te są do ....wiesz co wieża tez wymaga trochę poprawek...ale to takie marudzenie z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Będę obserwował bo to mój kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Lecisz Konrad ,ja od tych upałów myśle tylko o złocistym napoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Chyba nie sypiasz po nocach tylko non stop grzebiesz przy modelach. Nieprawda. nie zapomnij o spawach na wannie te są do ....wiesz co wieża tez wymaga trochę poprawek...ale to takie marudzenie z mojej strony Model raczej z pudla, bez żadnych poprawek prócz lufy, zestawowej nie chciało mi się szpachlować i gąsienic. Chcę go fajnie wymalować i to tyle. Może kiedyś... Będę obserwował bo to mój kolejny model. Czekam na relacje Lecisz Konrad ,ja od tych upałów myśle tylko o złocistym napoju No ale wiesz, że można połączyć złocisty napój z modelami. Dzięki Panowie za doping w starym składzie. Model gotowy do malowania. Kolejny koło M4 DV i wnętrza Pakwagena... niech ja tylko ten aerograf dorwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Jakie malowanie przewidujesz zwykly zielony czy może zimol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Raczej zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 No to dobrze, starczy mi już zimowych Fajnie prezentują się liny i ten łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Łańcuch fajny. Czy mi się zdaje, czy lufa km-u jest nie przewiercona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Są nawiercone, przednia i tylna tylko jakoś tego nie widać. Kupiłem spawy Abera może coś poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Model dostał Surfacera i wyszły piękne rodzynki w postaci zapadnięć plastiku na błotnikach, pokrywie silnika oraz na włazach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 U mnie było to samo tylko mniej. Ja miałem tylko na przedniej prawej stronie błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 U mnie było to samo tylko mniej.Ja miałem tylko na przedniej prawej stronie błotnika. No to u mnie jest na całej długości błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 te "rodzynki" są w każdym KW trumpka i zawsze w tej samej ilości Konrad dobrze że zauważyłeś to przy 1000 kolega El Rogalo- kiedyś-dopiero po malowaniu, gdzieś tutaj jest jego warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Powiem szczerze, że chciałem kupić jeszcze KW-1 ale jakoś mnie ten zniechęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Powiem szczerze, że chciałem kupić jeszcze KW-1 ale jakoś mnie ten zniechęcił. A ja głupi myślałem że Trumpek robi jedne z lepszych modeli na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Powiem szczerze, że chciałem kupić jeszcze KW-1 ale jakoś mnie ten zniechęcił. A ja głupi myślałem że Trumpek robi jedne z lepszych modeli na rynku Bo robi jedne z lepszych tylko trzeba przy nich dłużej posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Powiem szczerze, że chciałem kupić jeszcze KW-1 ale jakoś mnie ten zniechęcił. A ja głupi myślałem że Trumpek robi jedne z lepszych modeli na rynku Bo robi jedne z lepszych tylko trzeba przy nich dłużej posiedzieć No właśnie jeśli nie powiedzieć na chwile obecną -najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Problem jest w tym, że wyboru nie ma. Dla mnie osobiście takie ślady to 5 minut roboty ale jako element zaskoczenia sprawdzają się wybitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi