adam juszczak Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Model będzie prosto z pudła,malowanie z frontu zachodniego, Pierwsze elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Czekam na rozwój wydarzeń i warsztat kolegi. Mam na półce omnibusa z żywicy w skali 1:35 i czekam na uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 A podstawka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Oglądam. Widziałem ten model w sklepie i jestem pod wrażeniem - cały czas zastanawiam się, jak go "zaprząc" do mojej konwersji na salę operacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2012 A podstawka będzie? ...Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Primer od Vallejo, Wstępny układ podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Będą mchy i porosty tudzież rzeczne brudy? ;) Zaskakująco złożony model, od razu nasuwa sie pytanie- Adamie, czym malujesz zwykle opony? Podaj jakieś marki i cyfry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Bardzo sympatyczny model. Trzeba tylko uważać na dość delikatne zawieszenie. Ja swojego skleiłem jakiś czas temu, a ogółem kupiłem trzy. Ciekawy i ładny model. No i nieźle zrobiony, a w Twoim wykonaniu to zapewne będzie mistrzostwo, nie to co moje... choć obiecałem zdjęcia i muszę kiedyś je pokazać... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Złożony na "sucho" Dodałem trochę zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Ponawiam pytanie o opony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Standardowo Adam... twoje prace ogląda się ze szczeną na ziemi... podstawka genialna a sam omnibus zaczyna nabierać kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Piękny ten wóz, zakupie ale jak wydadzą w 1/35.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Podstawka super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Ponawiam pytanie o opony... Kolory dobieram na "oko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Super, a mostek rewelacja. Jakim kolorem jest pomalowana karoseria? Na fotkach wygląda dość dziwnie, ale to pewnie przekłamania aparatu i monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 To podklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Aaa, zmylił mnie kolor, zawsze był jasno szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Super. Jak maskowałeś? Blue tackiem, czy czymś podobnym? I w jakiej kolejności malowałeś? PS: oderwał Ci się bagażnik z tyłu, ale pewnie widzisz... poza tym chyba go lekko przygniotłeś, ak jak i ja to zrobiłem... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Relingi zrobilem nowe bo te od Rodena byly z blaszki ,będę musiał dosztukować.Maskowane taśmą Tama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Moze to glupie pytanie, ale czemu te z blaszki byly nieodpowiednie? Bo plaskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Świetnie się prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi