ROMAN Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam. Dość niedawno skończyłem pewien dziwny pojazd. Archer się zwał a jako model zrobiła go firma Bronco. Model bardzo rozczłonkowany na części przez co sporo części było do sklejenia. W sumie dość skomplikowany model. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Model extra, ,piękne figurki wszystko trzyma się "siebie" + za Polski akcent ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Trochę uboga w detale galeria jak na taki ładny model. Model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Model 1 klasa tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Model bardzo ładny a i figurkom nic nie brakuje. A jaki to zestaw, bo Miniart ma bardzo podobne pozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Hej.Fajny,widzialem warsztat na innym forum. Szczegolnie podobal mi sie przedzial silnika. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Jakiej firmy te figurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Ja bym nie liczył na odpowiedź. Roman to bot, który wrzuca na forum galerie i nigdy nie odpowiada na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Akurat Odpowiadam, odpowiadam. Figurki to oczywiście MiniArty z tym, że powymieniane są główki. Figurki nie są złe tylko przypadłością wszystkich figurek dużych producentów brak jest cech charakterystycznych do sytuacji. Producenci samych główek ten problem rozwiązali. Archer jest częścią dioramy która powstaje a do jej wypełnienia przeznaczyłem dwa zestawy MiniArtu wymieniając wszystkie głowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Podoba mi się, no i ekipa ludzików szykuje się wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Świetne te figurki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Kawał dobrej roboty... Figurki bardzo efektowne... Ślady eksploatacji pojazdu robią wrażenie Z uwag- zwinięta gaza zbyt przypomina zwiniętą gazę, no i ten łańcuch potworny- znaczy gruby i nie bardzo rozumiem celu jego zastosowania w tym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Wszystko z gustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi