Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takiego bałaganiarza na forum jeszcze nie było... 3 strony poszły na naukę wstawiania zdjęć (po czym okazało się, że nie bardzo było na co czekać), ciekawe ile stron pójdzie teraz na przyswojenie tego, żeby edytować posty, a nie walić jeden zaraz pod drugim. Nie wspomnę o pisowni - brak znaków interpunkcyjnych, wielkich liter... Pisanie jak na czacie. Chcesz by Twoja praca przy modelu była szanowana przez innych - szanuj innych pisząc posty.

• Odpowiedzi 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziękuje za pomoc w nauce i zapomnijmy o tym że nie umiałem wstawiać zdjęć. Teraz jak już umiem wstawiać je odpowiednio będziecie mogli mam nadzieję z przyjemnością oglądać na zdjęciach postępy prac w moim warsztacie . pozdrawiam wszystkich modelarz15220

Napisano
Teraz jak już umiem wstawiać je odpowiednio będziecie mogli mam nadzieję z przyjemnością oglądać na zdjęciach postępy prac w moim warsztacie

No niestety, żadna to przyjemność

Brzydko i niechlujnie.

Pzdr

Napisano (edytowane)

Chłopie ile Ty masz lat? Bo jak poniżej 15 to ja jestem w stanie Tobie wybaczyć Twoje dyletanctwo w obsłudze komputera, a w szczególności zawiłości związanych z pisaniem postów i wstawiania zdjęć.

Edytowane przez Gość
Napisano
:snajper: według mnie seb moje zdjęcia i model są na odpowiednim poziomie ciekawe co powiesz jak zobaczysz zdjęcie gotowego modelu.

Już się boje.

Napisano
Ja mam poniżej 15.lat a co do wystawianie zdjęć to już się nauczyłem

Skoro masz poniżej 15 lat, to nie ma tematu. Nie czytasz jednak ze zrozumieniem. Jeżeli chcesz nauczyć się korzystać z forum to nie pisz jednego posta pod drugim. Jak czegoś nie wiesz, jak co działa to jest taki dział na forum TEST i tam spróbuj swoich sił co do np. pisania postów. OK?

Napisano

Mierzu link do działu test sam podawałem 2 razy a i KFS też podał go chyba raz.Tu trzeba trochę zainteresowania od strony autora wątku.

Napisano

Jak Modelarz15220 ma mniej niż 15 lat, to powiem tak, bo ja mam prawie 20 więcej: więcej pokory, chłopcze! I obrabiaj detale, bo na elementach, na których ma być podłoga skrzyni ładunkowej masz widoczne takie przesunięcia, że aż przeciąć palucha można; to samo na resorach. Co do innych detali to po dodanych z takim trudem zdjęciach trudno cokolwiek sądzić.

Ale każdy kiedyś zaczynał . Wystarczy uważnie czytać i wyciągać wnioski.

Napisano

witam po krótkiej przerwie w dodawaniu zdjęć dodaje 6 nowych fotogra302d79c5.jpg

e8559a16.jpg

6baf1db0.jpg

f9a8479f.jpg

d7dc6ff2.jpg

37d5a690.jpg

fi prawie gotowego opla. gdzieś za 2 dni będzie gotowy. pozdrawiam modelarz15220

Napisano

Postaraj się robić lepsze zdjęcia, bo na tych naprawdę ciężko cokolwiek zobaczyć. A jeśli ma być gotowy za dwa dni, to już się boję końcowego efektu . Już się przekonałem na własnej skórze, że w modelarstwie pośpiech do niczego dobrego nie prowadzi, więc nie klej na czas.

Napisano

Niestety wygląda to fatalnie.

Napisano
ja już go z 2-3 tygodnie kleje,a zdjęcia postaram się lepsze robić dzięki za wskazówki. pozdrawiam modelarz15220

niestety wygląda jakbys go 2 godziny sklejał

zdjęcia marne a myślałem że ja robię h...e

Napisano
Co wygląda fatalnie w tym modelu?

Rdzawe/czerwone mocowania burt,którym to kolorem pomalowałeś też dechy, zacieki z kleju m.innymi od środkowej części paki oraz na pierwszym zdjęciu chyba przed chłodnicą.Do tego 6/6 nieostrych zdjęć.

Napisano

Ślady po kleju powinny być usunięte a nie zamalowane .

A te mocowania przemaluj bo wyglądają źle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.