SlawiekD Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam wszystkich! Przedstawiam mój model następny. Zestaw Tamiya, farby Vallejo i Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Piękny model. Cieszę się że znów pokazujesz u nas swoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Jest po prostu piękny, chyba najpiękniejszy zero jakiego w życiu widziałem. Obicia są niezmiernie realistyczne, no i jeszcze ta plandeka na owiewce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Wyglada super sympatycznie. Obicia wyszły bardzo ładnie. Chociaż nie jestem specjalistą od kitajców to przydałoby się kilka fotek detali-tak dla innych i dla mnie też . Miło ogląda się takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Cieszę się że znów pokazujesz u nas swoje prace. Podpisuję się pod tymi słowami. Czekam także na Twoje warsztaty, gdyż one potrafiły dostarczyć niemałych wrażeń, mam nadzieję, że niedługo pokażesz jakiś warsztat na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Wygląda super , gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Super.Chociaz to nie moja dziedzina pokazuj nam swoje prosze swoje warsztaty. Model swietny wg mnie;nic dodac nic ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Świetnie Sławku znowu Cię widzieć na stronach forum. Witaj ponownie. Model wygląda jak 1 000 000 dolarów. Sprecyzuję jednak jak pełnowymiarowy samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Model bardzo ładny, malowanie bajka Ale osobiście zmieniłbym: osłony podwozia - za czyste w stosunku do spodu skrzydeł kolorystyka wnęk podwozia zapasowy zbiornik paliwa mógłby być bardziej poobijany i styrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syciak Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Coś pięknego, super wykonane zmęczenie poszycia. BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 Bardzo dziękuję, druhowie! Spasibo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 noo nie.....poprostu bajka model-SZMATA MNIE ROZWALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Rewelacyjny płatowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi