Konrad C Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Kolejny projekt. Model był już częściowo polepiony przez innego modelarza. Jak na razie ma złożony układ jezdny, koła nie są przyklejone. Reszta jest w stanie mocno rozgrzebanym, muszę zakupić CA bo mój Loctite 454 wyparował.. i zabiorę się za zestawowe blachy, których jest sporo. Prawdopodobnie kupie Fruile bo mi się nie będzie chciało wycinać i czyścic zestawowych ogniw. Wyszlifowałem bok kadłuba z jednej strony z Dragonowskich znaczników do przyklejania innych części, kiedyś sie na tym przejechałem na edseku. Wcześniej zrobiłem sobie plany co i gdzie powinno być. Wieża prawie gotowa. Po szlifowaniu śladów kleju, szpachli i znaczników, mogłem przystąpić do klejenia złota. Szkoda tylko, że robiłem to najmanem - w niektórych momentach krew mnie zalewała. Od 2 lat korzystałem z Loctite 454 i trochę teraz nie ogarniam tego badziewia za 2 zł. Cytuj
Demonion Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Kibicuję i jestem pełen podziwu dla ilości projektów. Cytuj
pankot13 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Następny? Kiedy ty to wszystko pomalujesz Konrad. Cytuj
Konrad C Napisano 8 Września 2012 Autor Napisano 8 Września 2012 A jak oceniasz jakość modelu? Jednym słowem - rewelacja! Następny?Kiedy ty to wszystko pomalujesz Konrad. Jeszcze takie mam. TA-DAAA. Cytuj
mamt1971 Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Ładny modelik się buduje,ze zdjęć wynika że model dobrej jakości,będę zaglądał Cytuj
Markuz Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 No to i ja zasiadam. Jakie malowanie przewidujesz? Cytuj
GrzesiekW Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 .Skąd ty masz tyle czasu to ja nie wiem . Cytuj
bazylms Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 Ładnie wycieniowany. A jakimi kolorami malowałeś? Cytuj
pankot13 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 No i ładnie. To masz już w końcu tą Iwatę Konrad? Cytuj
patrix94 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 Podoba mi się odcień zieleni. Tak trzymaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi