Konrad C Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Kolejny projekt. Model był już częściowo polepiony przez innego modelarza. Jak na razie ma złożony układ jezdny, koła nie są przyklejone. Reszta jest w stanie mocno rozgrzebanym, muszę zakupić CA bo mój Loctite 454 wyparował.. i zabiorę się za zestawowe blachy, których jest sporo. Prawdopodobnie kupie Fruile bo mi się nie będzie chciało wycinać i czyścic zestawowych ogniw. Wyszlifowałem bok kadłuba z jednej strony z Dragonowskich znaczników do przyklejania innych części, kiedyś sie na tym przejechałem na edseku. Wcześniej zrobiłem sobie plany co i gdzie powinno być. Wieża prawie gotowa. Po szlifowaniu śladów kleju, szpachli i znaczników, mogłem przystąpić do klejenia złota. Szkoda tylko, że robiłem to najmanem - w niektórych momentach krew mnie zalewała. Od 2 lat korzystałem z Loctite 454 i trochę teraz nie ogarniam tego badziewia za 2 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 To ja siadam i kibicuję! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Kibicuję i jestem pełen podziwu dla ilości projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 A jak oceniasz jakość modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Następny? Kiedy ty to wszystko pomalujesz Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 A jak oceniasz jakość modelu? Jednym słowem - rewelacja! Następny?Kiedy ty to wszystko pomalujesz Konrad. Jeszcze takie mam. TA-DAAA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Git maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 hehe, w przód, w przód! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Blachy wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Ładny modelik się buduje,ze zdjęć wynika że model dobrej jakości,będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 No to i ja zasiadam. Jakie malowanie przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 .Skąd ty masz tyle czasu to ja nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Października 2012 Autor Share Napisano 1 Października 2012 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Ładnie wycieniowany. A jakimi kolorami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 No i ładnie. To masz już w końcu tą Iwatę Konrad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Podoba mi się odcień zieleni. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi