Keisyzrk Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Czołg Ms-1 robiony dla klanu Ah1n1 z gry World of tanks. Model z zestawu Parc models 3505. http://www.mojehobby.pl/products/Soviet-light-tank-T-18-MS-1.html Ludziki to resztki z tamiya i italeri Pierwszy raz uczyniłem podstawkę i wyszła tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Troszke mało ostre fotki, ale podstawka wyszła bardzo fajnie, nie wiem czego od niej chcesz:) Figurki takie sobie, zwłaszcza ta w czołgu, łokieć nie naturalnie wysoko, jakby sie o cos miał oprzeć a wisi w powietrzu, a sam model całkiem przyjemny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Troszke mało ostre fotki, ale podstawka wyszła bardzo fajnie, nie wiem czego od niej chcesz:) Figurki takie sobie, zwłaszcza ta w czołgu, łokieć nie naturalnie wysoko, jakby sie o cos miał oprzeć a wisi w powietrzu, a sam model całkiem przyjemny:) bo on tam butelkę piwa wyciąga z czołgu xD Jak znajdę trochę czasu zrobię fotki samego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Tylko ten MP-40 mi tam nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Jeżeli dobrze widzę na stole leży MP-38 lub MP-40? Raczej mało prawdopodobne by MS-1 dotrwały w linii do momentu pojawienie się MP-38 (przyjęcie na uzbrojenie czerwiec 1938). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Tylko ten MP-40 mi tam nie pasuje. robiony dla klanu Ah1n1 z gry World of tanks Bo w grze wszystko jest możliwe model prawdopodobnie u mnie nie postoi stąd te MP, chcieli żeby model nie stał sam a ja akurat nie miałem czego tam wrzucić więc poszły pozostałości po modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Fajne ,może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Września 2012 Autor Share Napisano 28 Września 2012 Nie miałem kiedy zrobić zdj. samego modelu więc wstawiam zdjęcia troszkę nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 szwy na karabinie i działku w wieży zostały, widać też jamy skurczowe na jednej z płyt wieży. ale model ładnie potraktowany, podstawka też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Nie ma co aż tak wnikać. "Pierdziawa" prezentuje się fajnie, ale gra się nią koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 Nie ma co aż tak wnikać. "Pierdziawa" prezentuje się fajnie, ale gra się nią koszmarnie. Jak dla mnie najlepszy czołg I tieru : p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To jest 1:72 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 To jest 1:72 ? Nie, 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpr Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Super jest ten model z podstawką. Ja dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem. Chciałem zacząć od tego pojazdu, ale dzięki Bogu zacząłem od innego. Lepiej zepsuć inny ucząc się na błędach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Wybacz ale powiem tak: Malowanie ładne Figsy do bani Co do modelu (to może moje zboczenie bo jestem od dłuższego czasu w realizacji tego czołgu z włąsną waloryzacją wnętrza) Parc jedynie co w miare dobrze zrobił to wymiary tego pojazdu reszta idzie do poprawy. Ty natomiast zostawiłęś ślady po łączeniach form i nie poszpachlowałeś niedolewek. No i ten niby właz - z tego co wiem nie był on otwierany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Listopada 2012 Autor Share Napisano 15 Listopada 2012 Super jest ten model z podstawką. Ja dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem. Chciałem zacząć od tego pojazdu, ale dzięki Bogu zacząłem od innego. Lepiej zepsuć inny ucząc się na błędach :-) Dzięki ale tego modelu na 1 czy 9 dalej nie polecałbym. Wybacz ale powiem tak:Malowanie ładne Figsy do bani Co do modelu (to może moje zboczenie bo jestem od dłuższego czasu w realizacji tego czołgu z włąsną waloryzacją wnętrza) Parc jedynie co w miare dobrze zrobił to wymiary tego pojazdu reszta idzie do poprawy. Ty natomiast zostawiłęś ślady po łączeniach form i nie poszpachlowałeś niedolewek. No i ten niby właz - z tego co wiem nie był on otwierany Nie ma tu nic do wybaczania dzięki takim opiniom jestem świadom aby nie zapominać o drobnostkach i nie speszyć się. Co do modelu to solidnie potrafi zjeść całą cierpliwość i rozszarpać nerwy także życzę powodzenia z twoim egzemplarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Super jest ten model z podstawką. Ja dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem. Chciałem zacząć od tego pojazdu, ale dzięki Bogu zacząłem od innego. Lepiej zepsuć inny ucząc się na błędach :-) Dzięki ale tego modelu na 1 czy 9 dalej nie polecałbym. Wybacz ale powiem tak:Malowanie ładne Figsy do bani Co do modelu (to może moje zboczenie bo jestem od dłuższego czasu w realizacji tego czołgu z włąsną waloryzacją wnętrza) Parc jedynie co w miare dobrze zrobił to wymiary tego pojazdu reszta idzie do poprawy. Ty natomiast zostawiłęś ślady po łączeniach form i nie poszpachlowałeś niedolewek. No i ten niby właz - z tego co wiem nie był on otwierany Nie ma tu nic do wybaczania dzięki takim opiniom jestem świadom aby nie zapominać o drobnostkach i nie speszyć się. Co do modelu to solidnie potrafi zjeść całą cierpliwość i rozszarpać nerwy także życzę powodzenia z twoim egzemplarzem. Dlatego pauzuje z nim, już dwa inne modele zroiłem a on czeka i czeka na przenitowanie. Tak czy siak jeśli Ci się kiedyś by zachciało go kleić jeszcze raz masz tu mój warsztat: viewtopic.php?f=87&t=32741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi