niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 Niestety już nic z tym nie zrobie ponieważ zostały przyklejone na stałe. pozdrawiam niemcy3. Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 co myślisz o postępach prac tombie01? Cytuj
Cinekf1 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 MIŁEGO OGLĄDANIA Mimo najszczerszych chęci ..... Cytuj
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Pochwalić Cię mogę tylko za to że miałeś odwagę pokazać warsztat na forum; model wykonany jest tragicznie - niedopuszczalne malowanie "od ręki" masę błędów merytorycznych, ale mam nadzieję że chciałbyś wypaść lepiej z następnym warsztatem, wyszukaj jakiś prosty model bez dodatków żywicznych i fototrawionych (na to przyjdzie jeszcze czas a szkoda przepłacać) w prostym jednolitym malowaniu (bez kamuflarzu) Jak już wcześniej pisałem dobrze czasem skupić się na poczytaniu informacji na forum, przestudiuj tajniki modelarstwa a następnie odszukij kilka warsztatów dobrych modelarzy (a nie brakuje ich na forum); zaproponuję ci warsztat kolegi Ipkinsa - tu masz link do PZL P7 zobacz jak po woli i mozolnie buduje się model - jak wykorzystuje się dodatki, po przeanalizowaniu tej lektury zabierz się za sklejanie - czytając wnikliwie instrukcję jak również za nim zaczniesz zgromadz wszystkie farby niezbędne do wykonania modelu pozdrawiam Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 poprAWIĘ dzisiaj błedy w malowaniu Cytuj
Moses Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Tomek nie wyskakuj od razu z warsztatami Ipkinsa ;) Małymi kroczkami, a takim małym kroczkiem powinien być zakup tego oto modelu. 3/4 modelarzy od niego zaczynało. Jest w miarę prosty i spokojnie może służyć jako materiał do nauki. Dodatkowo dobrymi dla Ciebie modelami są stare Matchboxy lub Airfixy. Modele proste, praktycznie samoskładalne, dzięki którym nabierzesz pierwszych doświadczeń. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) ręce i cycki opadają Edytowane 3 Listopada 2012 przez Gość Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 proszę o komentarze. jest wyżej Cytuj
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Robert - ten chłopak ma 13 lat (jest w wieku mojego syna) uważam że należy pokazać mu "drogę" może załapie Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 rece i cycki opadaja nie rozpędzaj się. planuje zrobić do niego mini pas i figurke. Cytuj
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 a co się stało ze śmigłem jak tego nie poprawisz to wychodzę Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 złamałem niestety nie wiem czym je zastąpic. Cytuj
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 rece i cycki opadaja nie rozpędzaj się. planuje zrobić do niego mini pas i figurke. soary za posta pod postem ale znajdz kontakt do reżysera "Oszukać przeznaczenie" i wyślij mu Swoje referencje Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Robert - ten chłopak ma 13 lat (jest w wieku mojego syna) uważam że należy pokazać mu "drogę" może załapie Tomek prosze Cie EDIT Jednak sam już nie wytrzymałeś Cytuj
Kiemlicz Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Uwielbiam to forum. Dupa z ciebie nie prowokator. Tylko model zmarnowałeś. Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2012 przez Gość Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Uwielbiam to forum. Ja tez Cytuj
Woit Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Od 5 minut nie mogę pozbierac się że smiechu... Nie, nie o model tu chodzi a o te riposty - I like it Co do modelu, widzialem lepsze, gorsze też ale najwazniejsz e że jego budowa sprawia Ci frajde bo o to tu chodzi. To nic że czasem wkleisz cos odwrotnie, lepszym od Ciebie też to się zdaza. Nastepny model bedzie lepszy to pewne! P.S. Czesciowy brak polskich liter wynika z tego iż pisze z telefonu bez tychze a edytor sam wstawia co uwaza za sluszne - przepraszam purystow jezykowych. Cytuj
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Napisano 3 Listopada 2012 Od 5 minut nie mogę pozbierac się że smiechu... Nie, nie o model tu chodzi a o te riposty - I like it Co do modelu, widzialem lepsze, gorsze też ale najwazniejsz e że jego budowa sprawia Ci frajde bo o to tu chodzi. To nic że czasem wkleisz cos odwrotnie, lepszym od Ciebie też to się zdaza. Nastepny model bedzie lepszy to pewne! P.S. Czesciowy brak polskich liter wynika z tego iż pisze z telefonu bez tychze a edytor sam wstawia co uwaza za sluszne - przepraszam purystow jezykowych. Racja bd fajnie mi sie przy nim pracuje. PZPR niemcy3 Ps budowales. Coś z tej firmy? Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 Wojtek fajnie że bawią Cie tez i moje wpisy ale czy nawet dla 13latka przeczytanie instrukcji czy zapoznanie sie z kilkoma warsztatami to taki wielki wysiłek ? w "kal of diuty" czy inne "nid for spid" ciapią 25 godzin na dobę Cytuj
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 ok ogólnie rzezcz ujmując czy nie możesz przykleić tego plata śmigła które w jakiś nieokreslony sposób odrąbałeś?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi