niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Niestety już nic z tym nie zrobie ponieważ zostały przyklejone na stałe. pozdrawiam niemcy3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 co myślisz o postępach prac tombie01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 MIŁEGO OGLĄDANIA Mimo najszczerszych chęci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Pochwalić Cię mogę tylko za to że miałeś odwagę pokazać warsztat na forum; model wykonany jest tragicznie - niedopuszczalne malowanie "od ręki" masę błędów merytorycznych, ale mam nadzieję że chciałbyś wypaść lepiej z następnym warsztatem, wyszukaj jakiś prosty model bez dodatków żywicznych i fototrawionych (na to przyjdzie jeszcze czas a szkoda przepłacać) w prostym jednolitym malowaniu (bez kamuflarzu) Jak już wcześniej pisałem dobrze czasem skupić się na poczytaniu informacji na forum, przestudiuj tajniki modelarstwa a następnie odszukij kilka warsztatów dobrych modelarzy (a nie brakuje ich na forum); zaproponuję ci warsztat kolegi Ipkinsa - tu masz link do PZL P7 zobacz jak po woli i mozolnie buduje się model - jak wykorzystuje się dodatki, po przeanalizowaniu tej lektury zabierz się za sklejanie - czytając wnikliwie instrukcję jak również za nim zaczniesz zgromadz wszystkie farby niezbędne do wykonania modelu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 poprAWIĘ dzisiaj błedy w malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Tomek nie wyskakuj od razu z warsztatami Ipkinsa ;) Małymi kroczkami, a takim małym kroczkiem powinien być zakup tego oto modelu. 3/4 modelarzy od niego zaczynało. Jest w miarę prosty i spokojnie może służyć jako materiał do nauki. Dodatkowo dobrymi dla Ciebie modelami są stare Matchboxy lub Airfixy. Modele proste, praktycznie samoskładalne, dzięki którym nabierzesz pierwszych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Aktualizacja pzdr niemcy3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) ręce i cycki opadają Edytowane 3 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 proszę o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 proszę o komentarze. jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Robert - ten chłopak ma 13 lat (jest w wieku mojego syna) uważam że należy pokazać mu "drogę" może załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 rece i cycki opadaja nie rozpędzaj się. planuje zrobić do niego mini pas i figurke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 a co się stało ze śmigłem jak tego nie poprawisz to wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 złamałem niestety nie wiem czym je zastąpic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 rece i cycki opadaja nie rozpędzaj się. planuje zrobić do niego mini pas i figurke. soary za posta pod postem ale znajdz kontakt do reżysera "Oszukać przeznaczenie" i wyślij mu Swoje referencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Robert - ten chłopak ma 13 lat (jest w wieku mojego syna) uważam że należy pokazać mu "drogę" może załapie Tomek prosze Cie EDIT Jednak sam już nie wytrzymałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 ręce i cycki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Uwielbiam to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Uwielbiam to forum. Dupa z ciebie nie prowokator. Tylko model zmarnowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Uwielbiam to forum. Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Od 5 minut nie mogę pozbierac się że smiechu... Nie, nie o model tu chodzi a o te riposty - I like it Co do modelu, widzialem lepsze, gorsze też ale najwazniejsz e że jego budowa sprawia Ci frajde bo o to tu chodzi. To nic że czasem wkleisz cos odwrotnie, lepszym od Ciebie też to się zdaza. Nastepny model bedzie lepszy to pewne! P.S. Czesciowy brak polskich liter wynika z tego iż pisze z telefonu bez tychze a edytor sam wstawia co uwaza za sluszne - przepraszam purystow jezykowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Od 5 minut nie mogę pozbierac się że smiechu... Nie, nie o model tu chodzi a o te riposty - I like it Co do modelu, widzialem lepsze, gorsze też ale najwazniejsz e że jego budowa sprawia Ci frajde bo o to tu chodzi. To nic że czasem wkleisz cos odwrotnie, lepszym od Ciebie też to się zdaza. Nastepny model bedzie lepszy to pewne! P.S. Czesciowy brak polskich liter wynika z tego iż pisze z telefonu bez tychze a edytor sam wstawia co uwaza za sluszne - przepraszam purystow jezykowych. Racja bd fajnie mi sie przy nim pracuje. PZPR niemcy3 Ps budowales. Coś z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Wojtek fajnie że bawią Cie tez i moje wpisy ale czy nawet dla 13latka przeczytanie instrukcji czy zapoznanie sie z kilkoma warsztatami to taki wielki wysiłek ? w "kal of diuty" czy inne "nid for spid" ciapią 25 godzin na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 ok ogólnie rzezcz ujmując czy nie możesz przykleić tego plata śmigła które w jakiś nieokreslony sposób odrąbałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi