Rujewit Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Ta gwiazda na górnej płycie wieży, może to zdjęcie ale tak się świeci, że aż boli... Ale ogólnie cycyuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 Cieszę się iż się to badziewie podoba Kurcze czemu maty polaka są takie drogie, powoli kminie podstawkę pod niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Kurcze czemu maty polaka są takie drogie, powoli kminie podstawkę pod niego.Tego Rafał nie wiem, ale jak ostatnio policzylem ile kosztuje mnie jeden model plus potencjalne podstawka to aż się wystraszyłem ile to kasy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Łączę się w zachwytach z Kolegami, bo też uważam, że to Twój najlepszy model jaki widziałem na forach. Tylko proszę o więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Dzięki wielkie Panowie, więcej zdjęć po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2013 Apdejcik, fotki zdeczka badziewne niestety nie mam wystarczającego oświetlenia, wstępny brudzing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Najwyższy czas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Jak nakładałeś pigmenty,że ich kolor jest tak intensywny (tzn,nie przebija kolor kamo). Mnie jak daję z pędzla się zawsze rozcierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2013 Najwyższy czas!! Też tak myślę xD Jak nakładałeś pigmenty,że ich kolor jest tak intensywny (tzn,nie przebija kolor kamo). Mnie jak daję z pędzla się zawsze rozcierają. Nakładam po prostu większą ilość pigmentu ale trzeba uważać żeby nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Powoli do przodu, będzie mocno upierdzielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Witam. I to mi się podoba. Ma być upierdzielony to w końcu czołg. ,,Amerykańska" Panterka wygląda na prawdę ładnie tylko ten kolor obić moim zdaniem jest trochę za jasny, ale poza tym wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Na razie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Dzięki Panowie W weekend jak przyjadę z powrotem postaram się zrobić lepsze zdjęcia, nigdzie nie mogę dostać żarówek 150W... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Zdaje się że to sprawka UE. Kup energooszczędne. Chyba 35W dają jak 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Model coraz bardziej zaczyna mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Dokładnie tak jak mówisz Krzysiu, najmocniejsze są tylko 100W, jutro jak będzie chwila wolna skocze zakupić te energooszczędne. Specjalnie wróciłem do Koszalina żeby skończyć ten model, oto postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Jak na grudzień-styczeń powinieneś ograniczyć trawkę... Ale o tym przecież wiesz Dodaj jeszcze nieco modulacji kolorów błota! Modelik pięknyI Zaczynam szukać krawata na wernisaż galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 bardzo ładny nawet super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Fajnie, a jakiej firmy ta trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Dzięki wielkie Panowie Jeszcze dzisiaj następny apdejt. Jak na grudzień-styczeń powinieneś ograniczyć trawkę... Ale o tym przecież wiesz Zastanawiam się czy mowa o trawce trawce, czy trawce na podstawke, nie ogarniam xD Fajnie, a jakiej firmy ta trawa? Trawa od gościa z allegro po taniości kupiona, dobra ale się strasznie kruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Powiem tyle na dzisiaj dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Dumo, napisz proszę parę słów jak robisz ten brud na stropie wieży i kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Dumo, napisz proszę parę słów jak robisz ten brud na stropie wieży i kadłuba. Wypłowienia robię olejami, brudznie pigmentami, używam tej samej techniki na całości czyli sychy pigment następnie teprentyna na koniec fixer. Co jest najśmieszniejsze zamiast fixera dzisiaj nałożyłem przez przydapek worn efekt od AK (zaznaczam lepiej trzyma niż fixer), nigdy więcej modeli po pijaku. Jak bdziesz miał pyatania na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Efekt po po prostu powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Co do robienia modelu po pijaku to ten motyw przewija się prawie w każdym twoim warsztacie. A co do modelu to good job mate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi