oilstat Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Model numer dwa w mojej kolekcji w skali 1/72 i zarazem pierwszy model czołgu, który kiedykolwiek skleiłem Zestaw Revell-a z kalkami ToRo Model. Całość wprost z pudełka, bez żadnych zmian. Malowany farbami Gunze (zestaw kolorów na NATO-wskie czołgi) i brudzony specyfikami MIG i AK. Ot taka odskocznia od cywilnych samochodów w skali 1/87. M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Wyszedł naprawdę bardzo fajnie. Mogłeś dać chociaż odrobinę kurzu na górze wieży.Na tak dużej płaskiej powierzchni miał się gdzie zbierać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_piotrek Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Model do przyjęcia, przyjemny bez szału. Jedyny mankament który wali po oczach to anteny. tragicznie za wielkie. Nadawałby się chyba do 1:35. Albo je wyrzucić bo ich brak będzie mniej raził niż ich obecność. Albo co jest lepszym rozwiązaniem dorobić nowe, najlepiej z igieł lekarskich odpowiedniej grubości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Jak na drugi model, to wyszedł świetnie. Następne modele będą lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Rzadko widuję współczesne czołgi w tej skali. Ładnie pomalowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Bardzo ładny model, chociaż kamuflażu natowskiego nienawidzę. Podoba mi się brudzenie podwozia. Chociaż rzeczywiście może lepiej byłoby trochę podpigmentować górne powierzchnie to całość sprawia bardzo ładne wrażenie. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts