pmroczko Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Witam serdecznie! Ostatnio miałem przyjemność być na karaibskiej wyspie Sint Maarten. Okazuje się, że "królami dróg" są tam amerykańskie ciężarówki, głównie firmy Mack. Jako członek "Fan-Klubu Buldoga" chciałbym się z Wami podzielić fotografiami, które wykonałem: Cytuj
pmroczko Napisano 28 Listopada 2012 Autor Napisano 28 Listopada 2012 Na wyspie Anguilla (jedna wyspa obok) - tak. Cytuj
copycat Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Ta żółta z początku, chciałbym taki model popełnić. Pozazdrościć tylko wyjazdu. Cytuj
pmroczko Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 copycat - jak zobaczyłem tego DMa z tą rdzą to od razu pomyślałem o Tobie Łukasz, Apache - dziękuję! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj
Diobeu Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Ostatnie zdjęcie zrobione w lusterku Kurcze, ależ cudownie wspaniałe i piękne ciężarówki. Ciekawe, że rdzewieją jak u nas. No i rejestracje mają fajne, nie za dużo ich tam jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi