pmroczko Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Witam serdecznie! Ostatnio miałem przyjemność być na karaibskiej wyspie Sint Maarten. Okazuje się, że "królami dróg" są tam amerykańskie ciężarówki, głównie firmy Mack. Jako członek "Fan-Klubu Buldoga" chciałbym się z Wami podzielić fotografiami, które wykonałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Ruch lewostronny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 Na wyspie Anguilla (jedna wyspa obok) - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Ta żółta z początku, chciałbym taki model popełnić. Pozazdrościć tylko wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Kapitalne zdjęcia i maszyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Listopada 2012 Autor Share Napisano 29 Listopada 2012 copycat - jak zobaczyłem tego DMa z tą rdzą to od razu pomyślałem o Tobie Łukasz, Apache - dziękuję! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Ostatnie zdjęcie zrobione w lusterku Kurcze, ależ cudownie wspaniałe i piękne ciężarówki. Ciekawe, że rdzewieją jak u nas. No i rejestracje mają fajne, nie za dużo ich tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi