Kami Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 A jednak umyłeś Mi się podobało i tamto i to malowanie, ale tak to jest, że wszystkim się nie dogodzi... Tak więc maluj, żeby się Tobie podobało i sprawiało frajdę Ciekaw jestem co wymodzisz tym razem Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Czy na zielony kładłeś jeszcze raz żółty ? Mnie się podobają oba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2012 Dzięki Panowie. Kamil nie myłem go tylko zjechałem stara kalkomanię i psiknąłem od nowa. Grzesiek tylko lekko go pocieniowałem tamką darth earth+buff jak poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Ja tam jestem pewny ,że to będzie lepszy model. Myślę ,że przemalowanie było dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 No i dobrze zrobiłeś, fajnie wygląda, czekam na wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Ruszyło się coś w modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Postępów brak i na razie nie będzie żadnej kontynuacji. Robię sobie przerwę od modelowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Plaga jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Postępów brak i na razie nie będzie żadnej kontynuacji.Robię sobie przerwę od modelowania. Nie brzmi to zbyt dobrze. Mam nadzieję że to tylko noworoczne przemęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie potrzebnie przemalowałeś, nie bądź aż tak wpływowy na krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie potrzebnie przemalowałeś, nie bądź aż tak wpływowy na krytykę Rafał a myslisz ,ze to krytyka popchneła Piotrka na "wakacje modelarskie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Aaa tam wakacje każdy z nas sobie raz na jakiś czas przerwe musi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich po moim małym odpoczynku od forum. Postanowiłem skończyć mój warsztat z Leopardem.Z tym,że zaczynałem z modelem Hobby Boss a zakończę go z wypustem Amusing Hobby. Troszkę już posklejałem..Zdziwiony tylko jestem rozbieżnością wymiarową obu modeli.Sam kadłub Amusing jest dłuższy prawie o 2 centymetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 No to obiecany (like) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Szkoda, że wcześniejsze zdjęcia zaginęły w akcji...też chciałem pooglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Ja nie mogę, Piotrek wrócił. Wielką żeś mi radość sprawił tym wpisem twoim. A więc działaj Wać Pan, będę zaglądał. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 2cm różnicy? Ciekawy, który prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Piotrek jaki Piotrek?? nie no fajnie że wróciłeś z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Co tam 2 centymetry- W wypadku "papierpancerów" nie razi... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Fajnie, że jesteś z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Dzięki Panowie. Wieża już w podkładzie.Lufkę dałem z RB,natomiast jarzmo z Leoparda HB.Jest o wiele ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Podkład Chaos Black? Kiedy reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 Nie Krzysiek.Podkład czarny AK.Ale trafił mi się jakiś do kitu.Wygląda tak jak bym wieżę piaskiem posypał. Muszę ją całą teraz papierem przeszlifować.No i nad jarzmem muszę poszpachlować bo widzę ,że jest tam niezła "jama skurczowa". Kadłub jest prawie na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Witam Piotrze wśród żywych . Ja też powracam Warsztat będę obserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Pysio mi się coraz bardziej cieszy. Stara ekipa zbiera się do kupy. P. S. Robert, odpaliłem swój warsztat w projekcie grupowym. Sorki Piotrek ze zaśmiecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi