tytus Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Piękny. Niby ten Antek od H.B. taki skopany, ale odpowiednio "przyprawiony" prezentuje się świetnie. Jeżeli zdemontowane - to nie powinny być oparte o samolot. Dlaczego nie powinny? Żeby nie uszkodzić pokrycia. Pierwszy raz słyszę takie coś. Jak Ty chcesz opartymi drzwiami uszkodzić pokrycie? Powiem szczerze, że nie raz opieraliśmy drzwi o Antka i jakoś ani razu nie udało nam się go uszkodzić. To samo tyczy się opierania zdjętych masek o kadłub, drabiny i łażenia po nim. Moim zdaniem oparte drzwi wyglądają bardziej naturalnie kiedy są oparte o samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Świetny model , genialnie pomalowany . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Przyłączam się do reszty kolegów i gratuluję prawdziwej ozdoby każdej kolekcji Śledziłem postępy w warsztacie i już tam było widać dbałość o szczegóły, a malowanie i zdjęcia - pierwyj sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Jeszcze raz WIELKIE dzięki za komentarze i opinie. Jak dorwę coś fajnego znów do zrobienia dla siebie, wrzucę na pewno warsztacik. A tak na marginesie. Antonio przeszedł w piątek na zasłużoną emeryturę i już od niego ZUS-em czuć. Żal, jak fiks ale cóż... trzeba iść do przodu. Zdrowie emeryta Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Zdrowie Za emeryta i za ślicznie wykonany model. Wykonanie prima sort ale sam zestaw to mnie odrzuca to coś udające żebra to jakaś PORAŻKA Zastanawia mnie jak producent mógł coś takiego zaprojektować i wypuścic na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Starannie zrobiony model i dobre zdjęcia, to recepta jak widać na zdjęcie tygodnia. Gratuluję wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Ekstra "antek". Pamiętam jak byłem gówniarzem to takie latały nad Siemirowicami. Nazywaliśmy je "stodoły" Oooo stodoła leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 A nie mówiłem - fotka Admina na bank. I słusznie bo się należy> Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Model przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Piękny model. Wygląda jak prawdziwy. Gratuluję modelu i fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 O rany! Ożyły wspomnienia! W latach 1986-1990 pobierałem nauki w WSOWZ we Wrocławiu. Na III roku mieliśmy skoki spadochronowe które wykonywaliśmy z krakowskich "szybkich" i miejscowych An-2 ze Strachowickiego pułku. "Antek" przylatywał kawałeczek ze Strachowic na nasz poligon na Rakowie (przeciwny kraniec Wrocławia) i tam startując ze starego trawiastego poniemieckiego pasa dawał nam wiele frajdy. Przeglądałem zachowane w moim archiwum fotki ale nigdzie go dobrze nie widać. Jednak mam 100 procentową pewność, że oryginał tej "etażerki" przypiął mi skrzydła. Łza się w oku zakręciła - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi