RH Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 (edited) No wreszcie po wielu przerwach ( sklejanie innych ciekawych maszyn ) udało mi sie dokończyć model z mojej ulubionej dziedziny- "szmatopłatów ".Zarazem jest to model wieńczący ten rok modelarstwa . Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach (no cóż starość nie radość ) No ale wracajmy do modelu Oczywiście jest to model Wingnut Wings w jedyne słusznej skali 1:32 Albatros DV na którym szalał Eduard Ritter von Schleich Jasta 21, wrzesień 1917. O samym modelu nie będę sie rozpisywał ,bo już dosyć o nim pojawiło się na witrynach modelarskich jak i czasopismach .Pozostanę przy fotkach Edited December 29, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niemcy3 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Modelik ekstra klasa piękny aż brakuje mi słów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Dobry model na zakończenie roku. Opada szczęka. Jeszcze lepszych w Nowym Roku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Jak zawsze model na najwyższym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Piękny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Bardzo efektowna praca. Super efekt. Grartuluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Dołączam się do gratulacji, bardzo przyjemny dla oka "ptaszek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drabik Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Ja tam się tylko zastanawiam; kiedy Ty śpisz, jesz (oddychasz pewnie w międzyczasie)... no, chyba, że przez sen popełniasz takie cudeńka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Piękny model świetnie wygląda silnik, drobne detale jak; opaski, ubranko kolektorów, wycieki, zabrudzenia. Czy wystawiasz czasem swoje modele? Jeżeli tak, to kiedy i gdzie w przyszłym roku można będzie pana Ryszarda z modelami zobaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Piękny model świetnie wygląda silnik, drobne detale jak; opaski, ubranko kolektorów, wycieki, zabrudzenia. Czy wystawiasz czasem swoje modele? Jeżeli tak, to kiedy i gdzie w przyszłym roku można będzie pana Ryszarda z modelami zobaczyć? Jak dobrze pójdzie to mam zamiar u nas w muzeum AK wystawić modele ,czy ten to nie wiem ,ale na pewno pójdą na pierwszy ogień "sreberka " w barwach brytyjskich (DH 9 i fairey flycatcher) Albatrosa może wystawię jako dioramę bo mam do pomalowania m jeszcze mechanika i autko z epoki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Niestety nie pobiłem rekordu z ubiegłych lat i poprzestałem tylko na 35 sztukach Rozbroił mnie ten tekst , chciałbym 1/3 tego robic w roku Model bardzo ładny i życzę jeszcze więcej i lepszych w 2013 roku Ja tam się tylko zastanawiam; kiedy Ty śpisz, jesz (oddychasz pewnie w międzyczasie)... no, chyba, że przez sen popełniasz takie cudeńka! Praktyka z wojska .Tam doba trwa 26 h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts