jarek38 Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Mały krok wpieriod. Beniek cwelf, jak nazwał go KayFranz po malowaniu i naprawach ubytków po maskowaniu. Prawdopodobnie będzie trzeba dorobić zastrzały między płaty gdyż obecne nie do końca dobrze pasują. Jeszcze kolektory, jakieś wichajstry na nosie, celownik, oszklenie, anteny i chyba będzie wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Wszystko wskazuje na to, że nie będę żałował decyzji Elegancko ten klin wyszedł. Nie zapomnij o detalikach i będzie super Benek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Super wygląda w tym pudełkowym malowanku ,-)) Będziesz szukał jakichś, satyn, czy innych wybłyszczeń powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Zakażdym razem jak ogladam ten temat to pikawa mi wali na wysokich obrotach! Matchbox to już kawał historii. Widać kolega się stara i efekt jest na wysokim poziomie. Od małego podobał mi się ten model, odkąd zobaczyłem go w kolekcji modeli mojego taty. Jakieś 2 miesiące temu udało mi się dostać taki egzemplarz, ale nie mam odwagi podejść do niego ze skalpelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Zakażdym razem jak ogladam ten temat to pikawa mi wali na wysokich obrotach! Matchbox to już kawał historii. Widać kolega się stara i efekt jest na wysokim poziomie. Od małego podobał mi się ten model, odkąd zobaczyłem go w kolekcji modeli mojego taty. Jakieś 2 miesiące temu udało mi się dostać taki egzemplarz, ale nie mam odwagi podejść do niego ze skalpelem. Model jest łatwo dostępny jak zresztą sporo innych Matchboxów, które były tłuczone w olbrzymich ilościach. Jakoś tak się składa, że nie osiąga też wysokich cen. Możesz więc spokojnie podejść do niego ze skalpelem, bo jakby coś poszło nie tak, to znajdziesz łatwo drugi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Ostatnio jak szukałem na alledrogo to znalazłem tylko 2 oferty. Rozumiem, że w sklepach zagranicznych są te modele, ale niestety nie posiadam karty kredytowej (bo z tego co wiem jest ona potrzebna do takich zakupów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi