Erni Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Model Academy +Eduard i własna dłubanina:) Sory za zdjęcia ale mój aparat więcej nie wyciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Ładny model, bez wielkiego syfienia i obijania. Podoba mi się pomalowana paleta, jednak jej lokalizacja na pojeździe ani w oko ani w ucho - nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Pojazd bardzo cieszy oko swym wykonaniem . Natomiast podobne mam zdanie jak bazylms co do palety ,skoro już jest to można znaleźć jej inne miejsce .Podwieszona z boku pojazdu lub z przodu w tym korytku a na nią ten duży tobołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 dzieki za opinie. Ta paleta jest tak celowo , wzorowałem się na zdjęciu izraelskiej 113. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Model ładny, paleta też, ale dałbym ją w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 bardzo fajny gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Jak zwykle wpadający w oko model Dodatkowy plus za IDF Paleta... no cóż, kontrowersyjne miejsce, ale skoro masz jakąś fotkę, to niech sobie tam leży (ciekawe po co ktoś kładł ją tam w ogóle...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Dodaj fotkę na potwierdzenie lokalizacji palety. Model przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Ale marudzicie z ta paleta:) zawsze mogę ją zdjąć bo jest luzem ,ciesze sie że model sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Erni masz rację ,dla mnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Model ładny, ale co robi tam ta paleta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo ładny model ale paleta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi