Robert Ostrowski Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo fajnie Ci wyszedł no dodtakowy plus za rosądne uchlapanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 no ładnie wyszło malowanko i brudzenie super, fajny kolorek jednak trochę szkoda że nie pomęczyłeś dłużej samego plastiku, brakuje mi troszeczkę faktury pancerza i kilku spawów ale i tak jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Super, bardzo dobry finisz Brudzenie układu jezdnego - rewelacja Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Kolejny udany model. Myślę, że teraz to już w ciemno można pisać komentarze w twoich galeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Podoba mi się brudzenie - powiedz jak je zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 No jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Wielki + ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2013 Dzieki Panowie Podoba mi się brudzenie - powiedz jak je zrobiłeś. a se przejrzałem poradnik Przemka tylko zamiast AK prysnełem z aero pigmentem /dzieki Kamil/ i z pedzla pigmenty mieszane z benzyna do zapalniczek i fikserem Miga plus ziemia z doniczki /na pierwszą warstwe/oczywiscie dmuchane aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Teciak wyszedł bardzo ładnie. Brudzenie fajne i efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Ładna sowiecka machina ; ) Jedna uwaga skierowana do dodatkowych ogniw na błotnikach pojazdu można by było nad nim jeszcze troszeczkę popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Robercie Zacny - nic nie powiem na temat modelu bo jest idealny - jedno do czego mnie skłaniasz to chyba jakiś model z pancerki który w końcu skleję;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi