Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Października 2007 Witam. Złe słowo użyłem chodziło mi oto że z przeźroczystej po nałożeniu sidoluxu ta powłoka jest lśniąca ale owiewka jest taka jakby mniej przeźrocztsta itp. Constructor klej ubrudził trochę owiewke na dole jak pisałem w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Witam.Złe słowo użyłem chodziło mi oto że z przeźroczystej po nałożeniu sidoluxu ta powłoka jest lśniąca ale owiewka jest taka jakby mniej przeźrocztsta itp. Constructor klej ubrudził trochę owiewke na dole jak pisałem w poprzednim poście. może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Października 2007 może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? No dało by się.Chyba niebędzie żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? No dało by się.Chyba niebędzie żadnego problemu. Bo model ciekawy jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Października 2007 Następna porcja wash-u. Jedno skrzydło już zrobione a drugie czeka na swoją kolej. Zbliżenie Całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Kalka na dolnej stronie skrzydla jest w zlym miejscu... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Października 2007 (edytowane) Miała być pomiędzi tymi podwieszeniami? Tak jak w instrukcji a ja się wzorowałem na zdjęciu samolotu z pudełka i jakiegoś w skali 1:1. Edytowane 2 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 #3 latal bez belek, jedyne uzbrojenie to AIM-9 na koncach skrzydel. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Października 2007 No trudno ja już uzbrojenie do niego zrobiłem i podwieszenia są przyklejone. Nie będę odrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Października 2007 Witam Dzisiaj skończyłem rakiety na końce skrzydeł. I skończone. Po środku przyrząd do zaczepiania o line na lotniskowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Bije po oczach grubość sterów tych pocisków rakietowych. Nie przeszlifowałeś też nadlewek. 3+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Października 2007 O kurcze zapomniałem Przyznaje się bez bicia. A stery są cieńsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 A stery są cieńsze? Popatrz sobie na jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Października 2007 Witam. Czy lakier bezbarwny mogę roźcieńczyć wamodowskim roźcieńczalnikiem jak farbki, czy stosuje się jakiś inny roźcieńczalnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Mój ulubiony werniks Zasadniczo to powinien być dedykowany rozcieńczalnik , ale ja mieszałem go nawet z benzyną ekstrakcyjną i było dobrze , też ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Października 2007 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Najlepiej by było gdybys miał oryginalny rozcienczalnik Model Master. Zawsze warto rozcienczać farby oryginalnymi rozcienczalnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Października 2007 Witam. Poprawiłem owiewkę. Przepraszam za złe oświetlenie. Powoli prace nad F-18 dobiegają końca. Jutro najprawdopodobnie ostatnia porcja zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Oooo teraz owiewka wygląda miodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Watek podzieliłem przenosząc posta z fotami gotowego modelu do działu Galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam. Kokpit w komplecie ma pilota.Dorobiłem pasy i dźwignie katapulty umieszczoną między nogami pilota oraz dźwignie przepustnicy i jakąś dźwignie na której w wersji 1:1 widnieje napis "Canopt Jett" Pierwsze wypociny. Debiut w malowaniu pilota. I gotowy już kokpit razem z pilotem. Pozdrawiam jawkers. Sorry ale ten pilot wygląda jakby miał na głowie turban albo nie wiem co? Spróbuj podejść do modelu z większą dozą cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi