Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 2 Października 2007 Witam. Złe słowo użyłem chodziło mi oto że z przeźroczystej po nałożeniu sidoluxu ta powłoka jest lśniąca ale owiewka jest taka jakby mniej przeźrocztsta itp. Constructor klej ubrudził trochę owiewke na dole jak pisałem w poprzednim poście. Cytuj
Constructor Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Witam.Złe słowo użyłem chodziło mi oto że z przeźroczystej po nałożeniu sidoluxu ta powłoka jest lśniąca ale owiewka jest taka jakby mniej przeźrocztsta itp. Constructor klej ubrudził trochę owiewke na dole jak pisałem w poprzednim poście. może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 2 Października 2007 może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? No dało by się.Chyba niebędzie żadnego problemu. Cytuj
Constructor Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 może da sie to zamalować, że niby tam rama (stelaż) jest? No dało by się.Chyba niebędzie żadnego problemu. Bo model ciekawy jest:) Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 2 Października 2007 Następna porcja wash-u. Jedno skrzydło już zrobione a drugie czeka na swoją kolej. Zbliżenie Całość Cytuj
PKD4GA Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Kalka na dolnej stronie skrzydla jest w zlym miejscu... Pozdr. Pawel Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 2 Października 2007 (edytowane) Miała być pomiędzi tymi podwieszeniami? Tak jak w instrukcji a ja się wzorowałem na zdjęciu samolotu z pudełka i jakiegoś w skali 1:1. Edytowane 2 Października 2007 przez Gość Cytuj
PKD4GA Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 #3 latal bez belek, jedyne uzbrojenie to AIM-9 na koncach skrzydel. Pozdr. Pawel Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 2 Października 2007 No trudno ja już uzbrojenie do niego zrobiłem i podwieszenia są przyklejone. Nie będę odrywał. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 3 Października 2007 Witam Dzisiaj skończyłem rakiety na końce skrzydeł. I skończone. Po środku przyrząd do zaczepiania o line na lotniskowcu. Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Bije po oczach grubość sterów tych pocisków rakietowych. Nie przeszlifowałeś też nadlewek. 3+ Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 3 Października 2007 O kurcze zapomniałem Przyznaje się bez bicia. A stery są cieńsze? Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 A stery są cieńsze? Popatrz sobie na jakieś zdjęcia. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 4 Października 2007 Witam. Czy lakier bezbarwny mogę roźcieńczyć wamodowskim roźcieńczalnikiem jak farbki, czy stosuje się jakiś inny roźcieńczalnik? Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Mój ulubiony werniks Zasadniczo to powinien być dedykowany rozcieńczalnik , ale ja mieszałem go nawet z benzyną ekstrakcyjną i było dobrze , też ... PZDR Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 4 Października 2007 Dzięki wielkie Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Najlepiej by było gdybys miał oryginalny rozcienczalnik Model Master. Zawsze warto rozcienczać farby oryginalnymi rozcienczalnikami. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Października 2007 Autor Super Moderator Napisano 4 Października 2007 Witam. Poprawiłem owiewkę. Przepraszam za złe oświetlenie. Powoli prace nad F-18 dobiegają końca. Jutro najprawdopodobnie ostatnia porcja zdjęć. Cytuj
Constructor Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Oooo teraz owiewka wygląda miodnie:) Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Watek podzieliłem przenosząc posta z fotami gotowego modelu do działu Galeria. Cytuj
Darthradi Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Witam. Kokpit w komplecie ma pilota.Dorobiłem pasy i dźwignie katapulty umieszczoną między nogami pilota oraz dźwignie przepustnicy i jakąś dźwignie na której w wersji 1:1 widnieje napis "Canopt Jett" Pierwsze wypociny. Debiut w malowaniu pilota. I gotowy już kokpit razem z pilotem. Pozdrawiam jawkers. Sorry ale ten pilot wygląda jakby miał na głowie turban albo nie wiem co? Spróbuj podejść do modelu z większą dozą cierpliwości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi