Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyszła pora na układanie. Primavera jeszcze nie skończona, a;e już prawie, prawie. Szafkę po daszkiem przemalowałem na szaro i trzeba będzie jeszcze parę gratów dodać.

Zabrałem się za "tereny zielone".

Wersja z siatką (jeszcze nie wyciętą). Dojdą jeszcze trzy słupy.

5qm5.jpg

i bez

k34a.jpg

ez7u.jpg

9kfm.jpg

aqq0.jpg

Na śmieciowisku trzeba będzie jeszcze podziałać: opony, palety do usyfienia.

tfnk.jpg

h1to.jpg

Teraz ciąg dalszy robienia pnączy na budyneczku, trawki, dokończenie psa i Primavery i wózek z butlami dla pana.

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak tak patrzę to zawstydzony poziomem mojego modelarstwa chyba porzucę to hobby na rzecz zbierania znaczków wygląda to genialnie

Napisano

Wielkie dzięki! Fajnie, że jeszcze dajecie radę z tym tasiemcem, ale już, już koniec bliski. Do zieleni przy tym gratowisku wykorzystałem pierwszy raz zieleninę z mininature http://www.saharahobby.pl/364-silhouette-mininatur i powiem, że naprawdę jest fantastyczna. Te ciemniejsze zielone kępki i kwiatki są właśnie z tej firmy. Łatwo odrywają się od foli i mają klej, co daje możliwość łatwiejszego przytwierdzenia do podstawki lub ewentualnej korekty ustawienia kępki (choć ja tak czy tak dodatkowo kleiłem).

• 3 weeks later...
Napisano
Moje pokłony za dbanie o szczegóły, niestety ja nie potrafię być cierpliwym ;)

Oj tam gadasz, mnie też czasami trafia...

Prawie koniec. Doszły lufy i rury, trochę śmieci, których chyba nie widać na fotkach, piesek przemalowany. Tył dioramki zakończony.

4p99.jpg

ncue.jpg

bhim.jpg

gy8b.jpg

• 3 weeks later...