micmal Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 Przyszła pora na układanie. Primavera jeszcze nie skończona, a;e już prawie, prawie. Szafkę po daszkiem przemalowałem na szaro i trzeba będzie jeszcze parę gratów dodać. Zabrałem się za "tereny zielone". Wersja z siatką (jeszcze nie wyciętą). Dojdą jeszcze trzy słupy. i bez Na śmieciowisku trzeba będzie jeszcze podziałać: opony, palety do usyfienia. Teraz ciąg dalszy robienia pnączy na budyneczku, trawki, dokończenie psa i Primavery i wózek z butlami dla pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Nadal bardzo dobrze się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Nadal zbieram szczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Jak tak patrzę to zawstydzony poziomem mojego modelarstwa chyba porzucę to hobby na rzecz zbierania znaczków wygląda to genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Listopada 2013 Autor Share Napisano 20 Listopada 2013 Wielkie dzięki! Fajnie, że jeszcze dajecie radę z tym tasiemcem, ale już, już koniec bliski. Do zieleni przy tym gratowisku wykorzystałem pierwszy raz zieleninę z mininature http://www.saharahobby.pl/364-silhouette-mininatur i powiem, że naprawdę jest fantastyczna. Te ciemniejsze zielone kępki i kwiatki są właśnie z tej firmy. Łatwo odrywają się od foli i mają klej, co daje możliwość łatwiejszego przytwierdzenia do podstawki lub ewentualnej korekty ustawienia kępki (choć ja tak czy tak dodatkowo kleiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Moje pokłony za dbanie o szczegóły, niestety ja nie potrafię być cierpliwym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2013 Moje pokłony za dbanie o szczegóły, niestety ja nie potrafię być cierpliwym ;) Oj tam gadasz, mnie też czasami trafia... Prawie koniec. Doszły lufy i rury, trochę śmieci, których chyba nie widać na fotkach, piesek przemalowany. Tył dioramki zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimes Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 Też zbieram szczękę. Świetne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 No kolego, szcuneczek się należy. Praca rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2013 Wielkie dzięki i gonię reżysera z kolejnymi odcinkami, bo czas goni i do końca roku, to chciałbym zakończyć sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Sezon I zakończony viewtopic.php?f=81&t=41412&p=618474#p618474 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi