kowal76 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Bardzo fajny , podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Jak dla mnie powinny być trochę dłuższe, tj. sięgać minimum w okolice kabiny Za to z przodu krótsze - bo niby jakim cudem okopcił się przed rurami? Przy parkowaniu tyłem. Przecież to podstawy, dziwię się, że zadajesz takie pytania , Rav. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Balonowe kółka i bardzo intensywne okopcenie psują odbiór bardzo fajnego poza tym modelu. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Mnie się bardzo podoba twój styl malowania. Co do poprawności to nie będę polemizować z kolegami siedzących w temacie, bo po prostu się nie znam. Jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Mnie się bardzo podoba twój styl malowania. Co do poprawności to nie będę polemizować z kolegami siedzących w temacie, bo po prostu się nie znam. Jest piękny. dzieki Kristof co do znajomosci siedzacych w temacie ,to sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topik77 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Cudownie zmęczony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Bardzo mnie się podoba . Lubię taki styl malowania. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Dzięki Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Piękny Chciałbym ,żeby moja trzydziestkadwójka z PCM tak wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Piękny model, pokazujący możliwości warsztatowe wykonawcy Jedynie z innego miejsca poprowadziłbym delikatniejsze okopcenia od wydechów. Piękne fotki, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Bardzo ładne i efektowne malowanie. Tak myślałem sobie,że skoro cisza w pancerce to pewnie jakieś latadło składasz. No i znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Powiem szczerze, że jestem tym modelem i sposobem jego wyeksponowania w galerii po prostu zachwycony. Przeczytałem wszystkie posty w wątku. Mnie okopcenie bardzo się podoba, a sposób wymalowania całego kamuflażu jest mistrzowski. Zamierzam wykorzystać tego "Spita" przy pracy nad moim. Gratulacje. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2013 dzieki Piotr Robert :to nie jest dobry wzor do nasladowania ,barokoko ,nie polecam ,tak spitfajery nie wygladały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Cenię sobie skromność podszytą nutką ironii, tym bardziej jednak pozostanę przy swoim wyborze "wzorcowego Spita". Oczywiście coś tam od siebie dołożę, coś ujmę. Jeszcze jedno mi się bardzo podoba - widzę, że przy pracy nad modelem wszechobecny wash (słowo klucz w dzisiejszym modelarstwie) nie stał się dla Ciebie fetyszem. To też jeden z elementów, dzięki którym model wygląda niezwykle realistycznie. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Gratuluję! Pięknego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi