fenek Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Taki oto gniot mojej produkcji model to doskonale znany zestaw ze stajni italeri. Zapraszam do oglądania pozdrawiam Fenek created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Błyszczy się cosik?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Wiem że ta stajnia modele Shermanów wypuszcza takie, że jest dużo przy nich roboty. Sam je kiedyś sklejałem (szczególnie gąski to tragedia), ale tobie się udało. Model bardzo ładnie zrobiony, bez przesadnego zniszczenia. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Łańcuch mi się nie podoba a dokładniej jego malowanie reszta ładna a i słabo zaszpachlowany ten włazik na boku wieży :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Mi również się podoba, zwróć jednak uwagę że wewnętrzna strona kół napędowych jest niesamowicie czysta w porównaniu z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) dziękuje koledzy za pozytywny odbiór i uwagi. Co do błyszczenia to był psiknięty satyną poprawie jeszcze matem. łańcuch poszedł do wymiany bo rzeczywiście jest zbyt jaskrawy. Pistol port rzeczywiście niezaszpachlowany ale da się jeszcze to na szczęście poprawić nie mam pojęcia jakim cudem o tym zapomniałem wewnętrzna strona kół rzeczywiście do dobrudzenia dzięki DARTH za twoją czujność Jeszcze jedno pytanie, jak się wam widzi faktura odlewu, bo robiłem ją za pomocą kleju tamiya Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Faktura mi się dobrze widzi, ale nie widzą mi się błędy ortograficzne słowo "kuł" pisze się tak "kół". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Faktura mi się dobrze widzi, ale nie widzą mi się błędy ortograficzne słowo "kuł" pisze się tak "kół". Racja już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam nadzieję, że słowo a nie fakturę odlewu bo ta jest całkiem fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 słowo słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Powiem dwa sława: fajny modelik. Nie mam się czego czepić bo dobrze Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Powiem dwa sława: fajny modelik. Nie mam się czego czepić bo dobrze Ci wyszedł. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam! Ładny model, podoba mi się. O tym co zauważyli Koledzy, nie będę nic już pisał. Natomiast osobiście dobiorę się do gąsienic. Wiem że gąski Italeri są wredne, ale można z nimi sobie poradzić. Jak? Wielokrotnie pisałem o tym w moich warsztatach. Ty przynajmniej powinieneś przykleić je do rolek powrotnych. Teraz lewitują. Po podklejeniu mniej waliłyby po oczach. To błoto jakieś takie rude, za bardzo tlenkowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam! Ładny model, podoba mi się. O tym co zauważyli Koledzy, nie będę nic już pisał. Natomiast osobiście dobiorę się do gąsienic. Wiem że gąski Italeri są wredne, ale można z nimi sobie poradzić. Jak? Wielokrotnie pisałem o tym w moich warsztatach. Ty przynajmniej powinieneś przykleić je do rolek powrotnych. Teraz lewitują. Po podklejeniu mniej waliłyby po oczach. To błoto jakieś takie rude, za bardzo tlenkowe.... Dzięki co do błota to sie zgadzam następnym razem dam jaśniejsze a gąski poprzyklejam klejem ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Całkiem ładnie ci wyszedł ten model. A niedoskonałości już zostały wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Model mi się podoba, fajnie pomalowany, zrobiona faktura odlewu też niczego sobie-gitara. Trochę odnośnie podstawki. Kiedyś, ktoś doświadczony poradził mi, aby nie zostawiać takich ram jak u Ciebie tylko robić podstawkę "na równo" z brzegiem. Lepiej to wygląda. Ta gałąź na ziemi też do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Całkiem ładnie ci wyszedł ten model. A niedoskonałości już zostały wymienione. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Model mi się podoba, fajnie pomalowany, zrobiona faktura odlewu też niczego sobie-gitara. Trochę odnośnie podstawki. Kiedyś, ktoś doświadczony poradził mi, aby nie zostawiać takich ram jak u Ciebie tylko robić podstawkę "na równo" z brzegiem. Lepiej to wygląda. Ta gałąź na ziemi też do mnie nie przemawia. Dzięki co do podstawki to przy modelu który teraz kończę spróbuje zrobić tak jak poradziłeś. a co do gałęzi o jest tylko tak położona więc nie ma problemu z jej usunięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi