Patterson Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Powrót po latach, prosty temat na rozgrzewkę, Panther Ausf.D z II./Pz.Rgt.23 z narzucanym zimmeritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Poprostu super gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja p******e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Rewelacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Fajnie że powróciłeś do modelarstwa, możesz podrzucić jakieś zdjęcia tych zimmeritów pierwszy raz takie cuda widzę. Co do malowania, bazowe bardzo fajne łoszowanie także elegancko się zgrało. Obicia... no to już gorzej, są za duże szczególnie na wieży i wyglądają bardziej jak rozlana farba, zbyt mało poszarpane. Na koniec standardowo jak to ja muszę powiedzieć za czysty, ale to moje skrzywienie Model na + pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Byle więcej takich powrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 No i pantery wróciły , śliczności i miodzio i same och i ach . Przyłączam sie do prośby o jakieś kwity na narzucany zimm . Po T72 miałem wystartować z innym modelem ale chyba zabiorę sie za Jagdpanterkę i dam ją na warsztat. Mam nadzieję że mistrz wspomoże dobrym slowem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 No i pantery wróciły , śliczności i miodzio i same och i ach . Przyłączam sie do prośby o jakieś kwity na narzucany zimm . Po T72 miałem wystartować z innym modelem ale chyba zabiorę sie za Jagdpanterkę i dam ją na warsztat. Mam nadzieję że mistrz wspomoże dobrym slowem . Proszę Moda o usunięcie jednej odpowiedzi , przepraszam za zamieszanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 super kot gratulacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 O cie florek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Jedena z ładniejszych kocic jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Super że powróciłeś. I super że w tak wyśmienitej formie. Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzięki za dobre słowo, model rozgrzewkowy, dlatego nie wszystko poszło zgodnie z planem. No ale najważniejsze, że wracam. Foto poglądowe mojego wozu, było dużo więcej pojazdów z takim typem zimmeritu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 całość bardzo ładna, niestety obicia zwłaszcza na wieży są przesadzone przez duże P. tak czy siak gratulacje, bardzo udany come back. oby więcej i częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Szczerze mówiąc, troche mnie dziwią i śmieszą komentarze typu " za małe obicia, za duże obicia" Bo na jakiej podstawie, wy to stwierdzacie, czy widzieliście kiedy kolwiek wszystkie pojazdy w tamtym okresie ? Jest to zasada która nie ma żadnych reguł ! Jedne pojazdy były bardziej wyeksploatowane, inne mniej i weźmy pod uwage fakt, że czołgi nie jeździły tylko po drogach. Oprócz walk, były dobrym sposobem na taranowanie wszelkich zabudowań(budynków), drzew, pojazdów i do tego dochodziły uszkodzenia po strzalach itp historie. Wiec nie sądze, by taki czołg po takich przygodach miał małe oznaki uszkodzeń. A wieża jak i całośc tej panterki jest moim zdaniem w sam raz obita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Świetnie zlepiony,jeszcze lepiej pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Udało mi się trochę udobruchać aparat, dlatego kilka nowych fotosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi