ZIO BY NAITT Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Po wielu latach doprowadziłem Wimpy'ego do szczęśliwego końca. Model zrobiony prawie "s pudła" - od siebie poprawiłem co widoczniejsze błędy/braki zestawu i dodałem malowanie jedynie słusznego użytkowania. Zapraszam do odbioru. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Rzeczywiście lata minęły, nie pamiętam nawet warsztatu. Mimochodem wyszedł Ci wintaż. Prosto i bezpretensjonalnie. Kalki to jakiś Techmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajny jest. Jakie on ma wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Łza się woku kręci na wspomnienie pierwszych modeli Pięknie wyszedł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Gratuluje udanego grubaska:) pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajny bo polski! Model jak najbardziej vintage, wykonanie także w tym stylu. Żółte przebarwienia do mnie zbytnio nie przemawiają, ale próba postarzenia zauważona i doceniona, bo rzadko Zio prezentuje takie "ekstrasy". O washu już nie będę wspominał, bo wiem że nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Ładny Wellington. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Me-210 - Bilek 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzięki za dobre słowo. Kalki to jakiś Techmod? Zaiste dziwnym jest fakt iż do tej pory nie ma gotowych kalkomanii dla naszych XIV ... Kalki na moim modelu to mix zestawowych roundli, liter kodowych i serialu Tally Ho! i szachownic Techmodu. Jakie on ma wymiary ? Jak na 1/72 to kawał modelu: 36x28 cm O washu już nie będę wspominał, bo wiem że nie warto... Mądrze gada, wódki Mu polać Co do samego zestawu to rzeczywiście vintage ale mając jeszcze do wyboru Trumpeterowego potworka wybór jakby żaden. PS. Gdyby komuś poniewierały się gdzieś anteny radaru z zestawu GR Mk.VIII MPM-u, to chętnie odkupię. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Niezły!!okna na wysokości płata chyba zaszpachlowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi