jakub97 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Ooo. Trzeba spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 No cóż, w niedzielę prace zostaną wstrzymane na tydzień, bo jadę do szpitala. Może uda mi się pojechać na 5 dni to weekend coś się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Sorry, że post pod postem, ale nie wiem jakiej farby użyć do obić. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Vallejo Panzer Aces 302 Dark Rust lub AK Chipping 711, lub jeśli masz to po prostu ciemny brąz. Można też robić obicia ciemnym szarym. Dużo zależy od koloru pojazdu ale brąz (PA 302 AK 711 lub zwykły kolor odpowiednik) sprawdzi się na większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ja na swoich modelach używam Vallejo Brown Black German Camo. Dodatkowo czasami najpierw robię obicia rozjaśnioną bazą a potem dopiero środek wypełniam Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Małe uaktualnienie. Jutro jadę na zakupy to myślę, że położę podkład i będziemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Share Napisano 4 Lipca 2013 Podkład położony. Ponieważ z moim zdrowiem wcale nie lepiej, projekt się chyba przedłuży. (Najmocniej przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Ale kostrobaty, prawdziwy rusek, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Share Napisano 4 Lipca 2013 Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lipca 2013 Autor Share Napisano 4 Lipca 2013 Wanna i kadłub już po podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Rozumiem, że połówki kadłuba (góra i dół) jeszcze nie są sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Sorry za nieobecność. Tak, jeszcze nie sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Lecimy. Gąski zyskały taki kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Koła po podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Jak na razie czysto pomalowany, jak się jeszcze dzisiaj uda to psiknę sido. Sorry za kiepskie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 A nie chiałbyś go troszkę gdzie niegdzie porozjaśniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 A nie chiałbyś go troszkę gdzie niegdzie porozjaśniać?[/Wyjąłeś mi to z ust, akurat skończyłem i zaraz cykam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Najmocniej przepraszam za słabe zdjęcia, ale zrobiło się na dworze ciemno, jutro kontynuuję rozjaśnianie, na kołach, podwoziu i tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Hmm, ciekawie Ci ta wieża wyszła... Zastanawiało mnie na etapie podkładu, jak to będzie wygladać po psiknięciu, efekt interesujący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Daj mu jeszcze większy kontrast do tych rozjaśnień. Po kolejnych zabiegach nic z tego nie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Daj mu jeszcze większy kontrast do tych rozjaśnień. Po kolejnych zabiegach nic z tego nie zostanie. Czy dobrze zrozumiałem, że trzeba bardziej rozjaśnić? PS. Według malowania muszę zrobić biały pas naokoło wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Śmielej z tymi rozjaśniniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Ok, martwiłem się że wyjdzie jakiś bardzo jasny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Rozjaśnij zdecydowanie. Martwi mnie łączenie góry i dołu kadłuba. Z przodu szczególne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi