Szydercza Gała Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Poszalałem dziś z pyndzlem i zrobiłem pierwsze w życiu odprsyki w tej skali moim zdaniem na granicy sensu, ale z drugiej strony raz kozie wrotki, kiedyś trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Pancerne te obicia ale w tej skali.Czekam na rdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Trochę faktycznie mogą nie pasować. Szczerze to bym zrezygnował z obić jako takich i zastosował tylko oleje do smug. Kiosk łatwy do przemalowania. Ponadto trochę dziwnie to wygląda jak na samych kantach taki obczaskany a na bokach dziwica, no nie? Może mógłbyś kiosk przyłożyć do modelu i cyknąć fotę wtedy z większej perspektywy może to inaczej wyglądać. Przemyśl zanim jeszce nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Eeee zostawie je bo mesko wygladaja , na czyms sie uczyc trzeba Obczaskalem tam gdzie mogla go obczaskac zaloga, buciorami, lornetkami, powycierac lokciami, a od czego niby mialby sie poobijac na oblych powierzchnich kiosku? obije jeszcze porecze wokol dzialka i klapy wlazow lekutko i na tym szlus, nie chce z niego zrobic totalnego szrota jak to Ridzu ma w zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Września 2013 Autor Share Napisano 4 Września 2013 Pozaciekałem prawą burtę, się tak dziad świeci że nawet porządnie fotki mu nie mogę zrobić co by było widać mój trud krew i pot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Trudu, krwi i potu nie widać ale za to bardzo gustowne zacieki, rdzę i sól. Good work Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Zacieki prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 Dzięki, cieszę się że się Wam podoba, druga burta już mocno zaawansowana, zacząłem też doklejanie pozostałych luźnych elementów, ergo idzie ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Września 2013 Autor Share Napisano 8 Września 2013 No i łedering skończony. Zrobiłem fotki obu burt, tym razem prz ludzkim dziennym świetle, więc nawet coś na nich widać. Dałem też fotki kiosku na kadłubie, w całości obicia sie rozmywają i nie biją juz tak po oczach. Mimo wszystko myślę że w tej skali zrobiłem je pierwszy i ostatni raz. Zostało działko, peryskopy, olinowanie i sznurek do rozpięcia między słupkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Kiosk osiadł był na swoim miejscu, domalowałem mu światła pozycyjne i wstawiłem peryskopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 (edytowane) sorry blad. Edytowane 13 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 No i łedering skończony. Zrobiłem fotki obu burt, tym razem prz ludzkim dziennym świetle, więc nawet coś na nich widać. Dałem też fotki kiosku na kadłubie, w całości obicia sie rozmywają i nie biją juz tak po oczach. Mimo wszystko myślę że w tej skali zrobiłem je pierwszy i ostatni raz Zostało działko, peryskopy, olinowanie i sznurek do rozpięcia między słupkami. A izolatory ? W koncu przyszedl II B w 144;planowalem IIA w 72 ale stwierdzam calkiem powaznie ze jeden w 72 wystarczy,wspolczuje mojej polowie,odkurza go regularnie i naprawde jest ok ;a w 144 mozna pokusic sie o kolekcje ciekawsza niz 72 i zagosci ona w mojej gablocie bo jest tyle miejsca..I Wiec zakupy trwaja. BTW. Czekam na wyniki glosowania na Irish PMS odnosnie projektu grupowego. wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Izolatory podpadają pod olinowanie Swoją drogą jeśli chodzi o jakieś ich ładne fotki na dwójce to, powiem szczerze kiepsko raczej stoję, więc jeżeli posiadasz jakieś to ja bardzo chętnie przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 Wydłubałem flaka, troche zrobiłem czarów marów bo zestawowy był smutny jak du.pa węża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Września 2013 Autor Share Napisano 19 Września 2013 (edytowane) Pozlepiane do kupy, zostały izolatory i drobne poprawki tu i tam. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 No Ridżu .... Łutka wygląda jak powinna i drzemie w niej MOC . Co na to wszystko Pułkownik Mitrofanow? Zaszył się w TWIERDZY ? Jakie są dalsze losy CIAPKA ? Wieść niesie również , że jednak Oscar Pistorius pracował dla Ochrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Całkiem fajnie prezentuje się ta pod-Łutka. Sprawdź jeszcze na zdjęciach oryginałów czy na dolnej poręczy relingu przy działku nie powinno być łukowych drewnianych ławeczek. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 Ridzuuu Stosunek Pukownika jest podobny do stosunku Twoich roboli z Aziza Poki co grzecznie czeka razem z bojcami i CIapkiem. Mysle ze jego cierpliwosc predzej czy pozniej sie skonczy i wtedy rozpeta sie PIEKLO Co do O.P. to inna plotka glosi ze stracil konczyny wlasnie w piwnicach TWIERDZY, a dokladnie osobiscie nakarmil nimi CIAPKA donalyah00 wiem ze czesc z nich miala te laweczki czesc nie, musze sie przeryc przez moja fototeke i znalesc jakas fotke dziobu moego kontretnego podlodka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 No i na tej konkretne fotce nie ma, nie ma też brzeszczotu na dziobie... jeszcze. Ogólnie wychodzi na to po przeryciu się przez foty że te deszczółki dodawali później, wszystkie je mają na fotkach z M. Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 No i byłoby, mój drugi w życiu plastikowy okręt zakończony. Mogło być lepiej, ale tragedii też nie ma. Moim skromnym zdaniem jest postęp w stosunku do poprzednika, więc chyba jeszcze będą ze mnie ludzie... się śmiali Trzeba jeszcze pocieniować odbojnicę na rufie, ale że to olej więc trzeba najpierw odczekać aż podeschnie. Efekt końcowy będzie widoczny w galerii. Komentujcie i nie przejmujcie się niczym, jestem dorosły i cokolwiek macie do powiedzenia przyjmę na klatę No i moja kolekcja, nie jest tak imponująca jak Twoja Ridżu, ale popracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Dla mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A51 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Model swietnie zrobiny, troche "maly", ale bardzo fajnie wykonany, drobna uwaga ze ja bym ten slad wody zrobil z delikatnymi motywami zielonymi. Algi lubia przyczepiac sie do kadluba i na lini wodnej robi sie taka wstretna zielonkawo-zgnila linia. To tylko uwaga poza konkursem, tak model postawil bym u siebie na polce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Ciesze sie ze sie Wam podoba Co do zgnilej zielonej linii, to namalowalem takowa ponad ta bialo-rozowa wapienno-solona moze na fotach dobrze jej nie widac,ale ona tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2013 No i ten też się załapał GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi