marioba Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Witam! Krauss Maffei Sd.Kfz 7/1 20mm Flakvierling 38. Model skończony (nareszcie). Zapraszam do oglądania i oceny. Warsztat jest tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=19545 I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Nie no, badziew i to straszny, tandeta jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Model powalający!!! Tylko te zdjęcia trochę nie takie:( Gratuluję, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Modelik bardzo ladny nic dodac nic ujac moze tylko brak podstawki bo szkoda zeby tak na golym betonie stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Uwielbiam Schleppery. Twój bardzo przypadł mi do gustu. Choć w jednym kolorze to wygląda przestrzennie. Trudna rzecz do osiągnięcia. Choć model wiekowy to wykonanie super. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Jak zwykle profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Miło popatrzeć, tyle, że taki pusty jakby stał gdzieś zaparkowany, aż się prosi o obsługę (lub chociaż jakiegoś mechanika) jakieś puste łuski na lawecie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2013 Witam! Po tygodniu wypada coś napisać.... Przede wszystkim dziękuję że ten mój gniot choć trochę sie podobał... Piękna praca. Dzięki... Świetny Dzięki... Model powalający!!! Tylko te zdjęcia trochę nie takie:(Gratuluję, Marcin Dzięki. Masz rację, zdjęcia jak zwykle słabe, ale staram się... Modelik bardzo ladny nic dodac nic ujac moze tylko brak podstawki bo szkoda zeby tak na golym betonie stal Dzięki. Podstawek nie robię, bo nie mam na to miejsca i nie potrafię ich robić.... Uwielbiam Schleppery. Twój bardzo przypadł mi do gustu. Choć w jednym kolorze to wygląda przestrzennie. Trudna rzecz do osiągnięcia. Choć model wiekowy to wykonanie super. Gratulacje Dzięki!. Ja też bardzo lubię niemieckie półgąsienicówki Bardzo fajny Dzięki, ale nie wyszedł do końca tak jak chciałem... Jak zwykle profesjonalizm Raczej sobotnio-niedzielna dłubanina, ale dziekuję... Miło popatrzeć, tyle, że taki pusty jakby stał gdzieś zaparkowany, aż się prosi o obsługę (lub chociaż jakiegoś mechanika) jakieś puste łuski na lawecie itp. Masz rację! Coś by się przydało dla ożywienia całości. Ale niestety wena odeszła i jedynie co chciałem to skończyć szybko ten model, który stał na półce rozbabrany przez kilka lat. Jeszcze raz dziękuję! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 niestety wena odeszła i jedynie co chciałem to skończyć szybko ten model, który stał na półce rozbabrany przez kilka lat No, widzę, że nie tylko ja tak mam.... Pocieszające! Efekt interesujący- ładnie, delikatnie (jak na współczesne standardy) zakurzony i pobrudzony.... Eleganckie cieniowanie... Ja bym jeszcze popracował nad gąsienicami- żeby lepiej pasowały do kół jezdnych.... Pozdrawiam i życzę następnych, co najmniej tak udanych modeli... Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi