Kosynier Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Skoro Leopard jest już prawie gotowy do malowania, czas zacząć sklejać coś nowego. Wybór padł na Staghound Mk.III firmy Bronco Models w skali 1:48. Powinienem się wyrobić do końca miesiąca. Malowanie w barwach drugiej Nowozelandzkiej Dywizji Piechoty. Model robiony w ramach konkursu na nPWM'ie. Na razie mały inbox: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Nawet jest trochę sklejania. Fajnie że będzie malowanie z innej beczki niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 2 Listopada 2013 Autor Share Napisano 2 Listopada 2013 Model prawie gotowy do malowania. Składa się bez problemów, tylko przez moje gapiostwo musiałem użyć trochę szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Malowanie rozpoczęte. Podkład standardowo Chaos Black. Dalej to już taki lekki eksperyment, co jakby pre-CM. Jak wyszło widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Pięknie . Mam nadzieję,że go bardziej pocieniujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Ladnie sie zapowiada Czekam nastepnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Cieniowanie troszkę znikło. Może jeszcze troszkę go rozjaśnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Poprawię standardową modulacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 Tak kombinowałem z modulacją że znowu jest ledwo widoczna, ale tak już pozostawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2013 Ciąg dalszy czyli sidolux, kalkomanie i znowu sidolux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Kolego, czy możesz zdradzić jakie właściwości ma leveling thinner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 Z tego co wiem, to rozcieńcza farbę a ten z żółtą etykietką ma w sobie dodatkowo opóźniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 Co tu opisywać łosz po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Świetna robota i znakomity pojazd. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Ja również podpatruję, zwłaszcza technikę malarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2013 Co tam podpatrywać ja jeszcze się uczę co i jak robić. W celu wyładowania przedświątecznej frustracji młotek poszedł w ruch i trochę mnie poniosło. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 obicia pierwsza klasa nadal nie wierzę, że to nie 1:35 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 To zasługa Bronco że udało im się zrobić tak dokładne detale. Świąteczne obżarstwo zakończyło się biedronką, i zabezpieczeniem całości lakierem półmatowym. Koniec już bliski ;-) Ciągle nie mam pomysłu jak wykończyć lusterka tak żeby jako tako były podobne do lusterek. Wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Trochę obsypany pigmentami i sfiksowany. Zdjęcia robione przy dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Dodaję do zakładek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Świetnie. Metalową część siekiery przetrzyj na sucho srebrnym jakimś, bo jako jedyna odstaje od reszty. A lusterka, to pozostaje chyba tylko z alufolii zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi