Robert Ostrowski Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Super Ci ten kokpit wyszedł Tomku ,i juz tupie z niecierpliowscią na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Zapowiada się bardzo interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Hehehe... widzę, że nie wytrzymałeś i coś tam poszpachlowałeś. Bardzo zacnie to wygląda, kokpit elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2013 dajesz Tomek bo ciekawy jestem jak go zbarokujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Na razie bardzo mi się podoba. Kokpit wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Zapowiada się bardzo interesująco ..no....jest i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Wyjątkowo ładny kokpit i coraz efektowniej wyglądająca całość Podziwiam i podpatruję pod kątem robienia kiedyś do mojej kolekcji Razorbacka "Pengie" Gładycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Mógłbyś po krotce opisać proces malowania góry Dzbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Zbiornik ma kształt zbliżony do tamiyowskiego, w modelu Academy są podobne, ale tu linia łączenia biegnie w w pionie, a w wiekszości modeli jest pozioma... Może wystarczy z tamiyowskiego zeszlifować boczne łączenia i z plastikowego pręcika rozciągniętego dokleić je z góry i na dole? No i korek wlewu przenieść ze środka na lewą stornę patrząc w kierunku lotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 I to jest jakiś pretekst by kupić sobie drugiego P-47 skądś znam takie preteksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Drobiazg mały: Część kadłuba pod osłoną kabiny, powinna być raczej w kolorze kamuflażu, a nie wnętrza. Jeśli nie przykleiłeś jeszcze szkiełka, to możesz to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Obejrzyj wcześniejsze zdjęcia to sprawa się wyjaśni. Będziesz zadowolony.Jeżeli natomiast przyłożysz się bardziej to zaręczam że znajdziesz w huk baboli, których nie poprawiłem. Też będziesz zadowolony. OK, sprawa się wyjaśniła. Jestem zadowolony. Dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Detale/malowanie spodu maszyny pierwsza klasa mam nadzieję, że tak kiedys będę umiał Jutro wrzucę galerię moich wypocin, tzn. pierwszego sklejonego modelu w 1:48 i patrząc na powyższą fotkę sądzę, że muszę się wiele nauczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 IMHO jakość malowania to tu widać na górze - bardzo mi się podoba! Spód to taki raczej klasyczny. To jak ładnie wygląda to zasługa pięknej rzeźby spodu tego samolotu i wyraźnych detali podkreślonych washem. Widzę, że Tobie też urwały się stabilizatory zbiornika paliwa :P Walczyłem z tym w tym modelu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Masakra, prawie sobie zęby wybiłem o biurko. Świetnie wyglądają przebarwienia powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 oooj...mi też się podoba...zresztą od samego początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xellus Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Tyle peanów już było, więc nie ma się co powtarzać! Chylę czoła ! A tak z ciekawości: oprócz washa jakich technik używałeś? suchy pędzel? jakieś inne tajniki sztuki modelarskiej? Z góry dzięki za uchylenie rąbka tych tajemnic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Niby oliwa,można by powiedzieć monotonia,a naprawdę świetnie ją urozmaiciłeś...dół też odjazdowy.....dużo się dzieje na tym modelu....fajnie,super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi