dziabik Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Witam,ponieważ jakiś wysyp Klimentów ostatnio więc i ja dołożę swojego,KW-1 model 1942,Hobby Boss,1:48,malowanie zimowe (moja pierwsza próba).Komentarze zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Bardzo fajnie zrobiony. Druga fotka zaje.....a. Śnieżek z sody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Dzięki,tak śnieg to soda na wikol,nie skupiałem się zbyt mocno na podstawce więc tak na szybko zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Naprawdę fajny Kliment. Szkoda tylko że mu ten przód tak podrapałeś - jakoś mi to nie leży. Ale ze względu na resztę udam że tego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Model wygląda bardzo fajnie w tym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Kolejny KW na forum i do tego świetnie wykonany. Malowanie bardzo przypadło mi do gustu. Jedynie co mi się w oczy rzuciło to reflektor warto by go podmalować lub założyć szkiełko ale to jest naprawdę szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Genialny jest, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Podoba się. Bardzo fajnie styrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2013 Dzięki panowie za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Ładny sprzęcik. Aż moje serce miłośnika KW rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Fajnie wykonany zimowy kamuflaż, model ogólnie extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Swietna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi