Wojciech Butrycz Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Co wy na "modelik" Konkordskiego w skali 1/72 za jedyne 360 USD? Więcej na modelsua.com, w tym inbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Super, ale zostanę przy ICM w 1/144 za pięćdziesiąt parę złotych A to wtrysk, czy jakaś żywica jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Podobno żywica, znalazłem inbox: http://www.toratoratora.com.pl/pl,modelsvit-7203-1-72-tupolev-tu-144,0,33,223,226,26880.html#.UdhVAqxYxP0 Swoją drogą to nasi "handlowcy" mają prawie dwukrotną przebitkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 W Martoli kosztuje 1700zl!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 To strasznie śmierdzi, facet nie ma już w zapowiedziach dalszych wersji Su-7, a także tego co już wyszedł, a wydaje modele niesprzedawalne, bo nawet w USA kto kupi Konkordskiego za 350 USD!? Fanatyk, no to nawwet w USA jest ich niewielu, tak jak i nowobogackich Rosjan, coś tu nie rozumiem, przecież wszystkie wersje Su-7/20/17/22 sprzedawałaby się jak swieże bułeczki! Znam prawie wszystkie większe sklepy w Polsce i Anglii , które pytają ciągle co z Su-7/BM/ BKL/ i dalej, przecież nie ma dobrych modeli Su -17/20/22 w skali 1/72? Nie mam racji? Wpisujcie apele, może ktoś się zmiłuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Mała pociecha, na ukraińskich stronach w przeliczeniu wychodzi ok. 1.100, ciekawe ile by wyszło za przesyłkę. Jednak mimo wszystko kupa kasy, trzeba być fanatykiem albo milionerem żeby tyle wyłożyć za model, gdyby Amodel wypuścił wtryska za 150-200 zł to chętnie bym kupił a tak to niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Normalne to nie jest. Może przyszedł jakiś oligarcha do Modelsvitu i powiedział, że chce model w 72 Cokordskiego i zapłacił gotówką Model wygląda na technikę łączoną. Duża część kadłuba jest z żywicy, ale małe części wyglądają na wtrysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Mała pociecha, na ukraińskich stronach w przeliczeniu wychodzi ok. 1.100, ciekawe ile by wyszło za przesyłkę Na allegro był za 999zł z przesyłką z UA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Pewnie Ivan Kolenko sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Si Senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Mimo wszystko mam nadzieję że Amodel kiedyś wypuści Konkordskiego, już nie takie rzeczy przecież robili a chętnie bym go postawił na szafie razem z Concordem od Airfixa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 To strasznie śmierdzi, facet nie ma już w zapowiedziach dalszych wersji Su-7A ja wczoraj dostałem informację z Ukrainy, że na jesieni 2013 można się spodziewać kolejnych wersji Su-7. Pozostaje czekać i mieć nadzieję, że faktycznie będzie kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Pewnie Ivan Kolenko sprzedawał napewno Jest jeden na allegro i wysylka z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Mimo wszystko mam nadzieję że Amodel kiedyś wypuści Konkordskiego, już nie takie rzeczy przecież robili a chętnie bym go postawił na szafie razem z Concordem od Airfixa... To poszukaj tego modelu co był w sprzedaży w Składnicy Harcerskiej przy Marszałkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Mówisz o tym starym NRD-owskim? Ale to chyba 1/100 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Nie pamiętam jaka to była skala i kto producentem, miałem wtedy 9 lat i te informacje miałem w nosie, ale chyba 1/144 (??). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 To był model firmy Veb Plasticard w skali 1/100. Wszystkie pasażery robili w takiej skali. Dzisiaj ta skala poszła raczej w zapomnienie na rzecz skali 1/144. Ja przynajmniej dwa takie za małolata zmajstrowałem. Jeśli idzie o szczegóły to raczej szału nie było ale razem z Iłem -62 , An-24 czy Tridentem pięknie się prezentował na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Dokładnie, no i ta wspaniała srebrna farbka (prawie) topiąca plastik, o pędzelku nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi