spiton Napisano 25 Października 2007 Autor Share Napisano 25 Października 2007 (edytowane) A teraz mały komiks :-))) Pozdrawiam Edytowane 27 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Piknie Ci to wysżło Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Zajebiste grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Spiton, umiesz zademostrowac to co skonstruowales. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 fajne i zabawne nawet w niektórych momentach. Ale efekt końcowy hmmmm.... nieco dziwny jak dla mnie bo brak szlachetności Twojemu dziełu.Oryginał nie obraź się ale zdecydowanie ładniejszy i zgrabniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Pięknie Mam pytanko , czy jakby tak sie silnik palił czy on by nie wybuchł Przecież tam na skrzydle paliwo idzie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Października 2007 Autor Share Napisano 26 Października 2007 Wiktak Bardzo dobra uwaga. Taki pożar to ogromne zagrożenie.zbiorniki paliwa to jedno, a konstrukcja skrzydła to drugie. Ale powiedzmy, że na pokładzie był cięzko ranny strzelec, który nie mógł wyskoczyć, I silnik zaczął sie palić tak intensywnie niedługo przed lądowaniem :-))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Spiton - nie masz może tych grafik w wyższej rozdzielczości ?? Wrzucił bym sobie to na pulpit rodziałke mam 1280x1024 i coś koło tego by mnie bardzo uradowało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Października 2007 Autor Share Napisano 26 Października 2007 Piter Mam i jest mi bardzo miło, że Ci sie podobają.Napisz mi na priv to Ci prześlę wszystkie. Ciągle robie nowe :-))))))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 spiton ale i tak masz całkiem fajną fantazję z tym Łosiem albo może Super Łosiem. Może ktoś się jeszcze pokusi o inne takie fantazje modelarskie a może jakiś konkursik tematyczny związany z fantazyjnymi konwersjami polskich samolotów wojskowych z kampanii wrześniowej 39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Października 2007 Autor Share Napisano 27 Października 2007 (edytowane) Model zrobiony. Obrazki dorobione :-))) Dziękuję wszystkim za inspiracje i motywowanie mnie To był muj pierwszy "warsztat" I było to naprawdę fajne doswiadczenie :-)) Gotowy Komiks z nowymi obrazkami "pełnymi akcji " wstawiam do "galerii". Gdzie zapraszam wszystkich serdecznie :-)))) http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=4736 brak szlachetności Twojemu dziełu Azawakh napisz prosze co masz na myśli pisząc "szlachetnośc" Bo nie wiem czy mam się obrazić :-))) Edytowane 27 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 spiton, moja ostatnia uwaga do Twoich grafik. Wydaje mi sie, ze w lecacym "Losiu" nie kreci sie kolpak prawego smigla samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Października 2007 Autor Share Napisano 27 Października 2007 Dzięki erkamo. zaraz to poprawię. Na patent z rozmyciem kołpaków wpadłem w trakcie pracy nad nastepnym obrazkiem. W ogóle nie mam dużego doświadczenia w tego typu komputerowej obróbce, i z tąd błedy. Jeszcze raz dzieki za rzeczową uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 i z tąd błedy. spiton, jak zwykle troche przesadzasz . Mogles powiedziec, ze to plamki na oryginale negatywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Października 2007 Autor Share Napisano 27 Października 2007 Juz poprawiłem (EXPRESIK ) :-)))) W galerii tez poprawiłem :-) http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=4736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi