Lipa Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 Znacznie lepiej to wygląda. Wysiłek zdecydowanie się opłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Oryginalny mechanizm z Tristara stosowany w wersjach A-H. Twój po transformacji to prawidłowy z wersji ausf.J. Jarek super detal. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2016 Oryginalny mechanizm z Tristara stosowany w wersjach A-H.Twój po transformacji to prawidłowy z wersji ausf.J. Jarek super detal. Pozdrawiam Krzysztof Znacznie lepiej to wygląda. Wysiłek zdecydowanie się opłacił. Dziękuję Panowie . Półoski już pocieniowane i kilka drobiazgów też zrobionych. Zdjęcia zapodam w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Działaj, działaj bo jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 Działaj, działaj bo jest na co popatrzeć. Jest git. Dziękuję za dobre słowa . Czekałem na profile do zrobienia Schurzenów, a teraz czekam na plany modelarskie ( może coś w nich znajdę nowego i ciekawego ). Wiem, że generalnie to długo trwa, ale wiecie jak to jest... W tym cały ambaras, żeby dwoje chciało na raz ( znaczy: czas i chęci ). Niemniej, nieodpuszczam tematu i dziękuję za doping i zainteresowanie, bój z materią trwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Świetnie to wygląda! Może nieregularnie, ale wciąż śledzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Świetnie to wygląda! Może nieregularnie, ale wciąż śledzę. Dzięki, dzięki. Ja nieregularnie także pracuję nad nim . Póki co, mam już chyba wszystkie profile do budowy uchwytów Schurzenów i jako taką koncepcję ich wykonania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Jak tutaj prace idą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Jak tutaj prace idą? Niestety, ostatnio nie mam w ogóle czasu i możliwości na dłubanie modeli. Staram się tylko śledzic forum. W planach mam dokończenie IS-2 i jeszcze takie małe "conieco" relaksacyjne. Wtedy, powrócę do Stuga i go na 100% "wykończę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Powodzenia w takim razie Rack! Ja nie moge doczekać się kolejnych etapów Twojej pracy przy Stugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi