Krzysiek866 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Witam jak w temacie RWD-5 z plastyka trochę własnego wkładu+blaszki oceńcie sami pozdro Krzysiek:) Dodaję także link do warsztatu trochę tego mało tam, ale coś tam pokazane jest z budowy:) posting.php?mode=reply&f=176&t=30240 [imghttp://img838.imageshack.us/img838/705/chjt.jpg][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Super modelik...Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Fajny szkrabik. Sam teraz mam RWD-5 na warsztacie robiony dla dziadka. Mój będzie z przelotu nad Atlantykiem. Jednak Twój dał mi trochę wskazówek przynajmniej do wnętrza, jego koloru (otwierać go nie będę). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Jak-18 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Masz rękę do miniatur, bo schować w tym maleńkim nosie silnik, jest oznaką cierpliwości i samozaparcia. Gdyby nie malowanie czerwonych ram oszklenia, trochę nierównych, to model by się wybronił, ale zdjęcia są nieubłagane i pokazują wszystkie nasze niedociągnięcia. Mimo to z zaciekawieniem obejrzałem Twoją 5-kę. Porównaj zdjęcia RWD 5 np. z NAC z modelem, a sam zobaczysz ile można jeszcze zrobić, by poprawić jej wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek866 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 To fakt aparat ukazuje wszystkie nie dociągnięcia, napewno można jeszcze wile poprawić dlatego zamierzam robić następne modele aby wyeliminować błędy czas pokaże jest w budowie parę ciekawych modeli, ale myślę że ten aż tak bardzo nie odstaje od innych:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Oj kozacki modelik mogę tylko wyobrazić sobie ile Cię roboty kosztował... Fajnie, że zrobiłeś wnętrze i pootwierałeś drzwi. Piękny erwudziak! Jedyne ale dotyczy śmigła jeśli ono było malowane na brązowo to ok. ale jeśli ma imitować drewno to musiałbyś trochę jeszcze je dopieścić i namalować warstwy klejonego drewna (jeśli takowe były widoczne w tych propach) albo delikatnie namalować słoje... Tak czy inaczej świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Bombastyczny model i te otwarte drzwi. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi