Krisownia Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 "Koła górne" to fachowo rolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za poprawienie mnie. . Zaraz prześlę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam taką małą uwagę, używaj edycji posta zanim napiszesz kolejnego. Ogólnie robota ładnie ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za zwrócenie uwagi. Przepraszam za syf na kołach, ale są to opiłki po szlifowaniu, jeszcze tylko w niektórych miejscach i będzie fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Jakub, na wcześniejszych fotach wydawało mi się że wahacze nie był na jednakowym poziomie. Po zamocowaniu koła masz teraz równo czy na różnych wysokościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam równo, może wina zdjęć, ale ale jak ktoś by chciał to może zrobić ruchome zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Silnik podwieszany jest na płycie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Jedna gąska sklejona. Bardzo ładnie wyglądają, ale bez zwisów. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 A nie da rady zwisów zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Raczej, nie bo są to paski gąsek. (Jedna na górze druga na dole). Ale jest sporo zdjęć z ruskimi czołgami bez zwisów. Dam kilka fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Kuba po prostu je wygnij w rękach nawet nie musisz podgrzewać. Oprzyj o rolkę albo o coś okrągłego jak marker i i zrób te zwisy - żaden problem. Na zdjęciach które podałeś są zwisy po prostu nie tak widoczne, więc łatwo uzyskasz tak subtelny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Jak jestes zainteresowany gumiakami z Trumpa to daj znac.Leza i sie nudza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Jak jestes zainteresowany gumiakami z Trumpa to daj znac.Leza i sie nudza... Ja również je mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Hmm, ciężko idzie robota z gąskami nie da się ich wygiąć tak, żeby lekko wisiały. No nic idziemy dalej. Kadłub i wanna skończone teraz poprawki i wieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Wieża mniej, więcej sklejona a góra złożona na sucho. Zrobiłem również otwierane włazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 GJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Pogrzebałem i doszedłem do wniosku, że tank będzie bez lin. Zaraz kładę podkład i zobaczymy co jeszcze do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Mój Woroszyłow stoi na razie bez gąsek. Podkład położony i zacząłem obrabianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Gąski psiknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Ponieważ zainteresowanie bardzo małe i w ostatnim czasie nie dostałem żadnej porady, poszedłem dalej. Tank pomalowany i rozjaśniony, teraz stoi schnie. PS. Pewnie zrobię go jak poprzedniego, zajechanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Jest ok kilka miejsc trzeba by poprawić ale to kosmetyka,co to za zieleń? Pamiętaj o wymetalizowaniu kół na styku z gęsiami,w zasadzie można by bardziej go porozjaśniać ale tak też jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Zieleń to pactra russian green. Jutro kalki, sidolux i wash. A przynajmniej tak planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Ponieważ zainteresowanie bardzo małe i w ostatnim czasie nie dostałem żadnej porady, poszedłem dalej Pewnie dlatego, że ładnie i bez baboli go sklejasz uwagi/porady/opr/wyrazy uznania* posypią się zapewne bardziej przy malowaniu *niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Dobrze Ci idzie, obserwuję cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Rozjaśnij go jeszcze bardziej - bo teraz niewiele z tych rozjaśnień widać, a po dalszych zabiegach wszystko zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi