Krisownia Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Zaczyna się coś dziać, idziesz w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzięki. Aktualnie go nadal męczę z brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Teraz wygląda to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Było ok, a teraz znów monotonnie. Dodaj jeszcze jakieś kolory pigmentów, tak żeby lepiej było widać zróżnicowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 No to wróciłem do wcześniejszej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Daj jeszcze troszkę samych pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Ostateczny wynik walki człowieka z maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Jest dużo ciekawiej. Następnym krokiem - przy kolejnych modelach popróbuj sam robić miksy pigmentów, to dużo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Zapamiętam. Jak na razie to suche pastele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Suchymi pastelami można wiele zdziałać, tylko trzeba pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 No cóż. Uważam, że więcej z aktualizacji nie będzie. Jutro galeria. PS. Niestety robię to tylko z jednego powodu, brakiem czasu i końcem wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 W pierwszym tygodniu września ocen nie wystawiają . Przyznam, że ciekawy jestem wyniku końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Ostatnie poprawki przed galerią. Smugi z wydechów i tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Ogólnie mi się podoba. Kolor bardzo fajnie się prezentuje, brudzenie też. Przydało by się trochę pordzewić i okopcić wydechy. Zdaje się, że na linie od klapy silnikowej i śrubie rzymskiej nie usunąłeś śladów po łączeniu form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Przydało by się trochę pordzewić i okopcić wydechy. Zdaje się, że na linie od klapy silnikowej i śrubie rzymskiej nie usunąłeś śladów po łączeniu form. Eh... poprawki jeszcze przed nim ,ale model sprawia już wrażenie ciężkiego,stalowego potwora.Oczywiście stopnie na wieży mogłeś zastąpić drucianymi bo widać że od "gwiazdy" Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 W najbliższych dniach mam przerwę od modelarstwa. Dziś otwieram galerię, ale pewnie później dodam jeszcze zdjęcia z poprawek. Chcę, go mieć w galerii, bo nie mam już czasu :( . Zapraszam KW-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi