Konrad C Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Kolejny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Obecny . Dobrze,że wracasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 No podejrzewam że będzie się działo, zasiadam i czekam na ciąg dalszy Tak przy okazji, czy blaszka Edka jest lepsza od Parta do tego pojazdu, porównywałeś obie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Pod względem zdetalowania blaszki Parta zawsze są lepsze od Eduarda... Przynajmniej jeśli chodzi o 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Pod względem zdetalowania blaszki Parta zawsze są lepsze od Eduarda... Przynajmniej jeśli chodzi o 1:72. Wiem o tym ale w Edku jest więcej elementów, do tego dochodzą fajniuchne zasobniki na wieży, a błotniki Parta szczerze powiedziawszy dla mnie są zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Czyżbyś zmienił skalę? Cieszę się że powracasz do modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Pod względem zdetalowania blaszki Parta zawsze są lepsze od Eduarda... Przynajmniej jeśli chodzi o 1:72. Wiem o tym ale w Edku jest więcej elementów, do tego dochodzą fajniuchne zasobniki na wieży, a błotniki Parta szczerze powiedziawszy dla mnie są zbędne. No też racja kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 zdjecia Mistrzu... czekamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Coś tam powoli działam mistrzu. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Doszła gąsienica oraz układ jezdny, swoją drogą nie wyszło to najlepiej. Jeszcze nigdy ogniwka nie przy stworzyły mi tylu kłopotów. Najgorzej jest przy kole napędowym - aczkolwiek nie będzie to bardzo widoczne pod błotnikami. Dodałem uchwyty z jakiegoś złomu PE. I tutaj mam do Was prośbę Panowie - nie macie może jeszcze takich uchwytów PE o szerokości 2 mm i wysokości 1 mm? Potrzebne mi są bardzo. Wystarczy już "nadziać" drugi kapeć i podoklejać około 4 części, zamówić lufę, blaszki i można kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Brakło 2 ogniwek. :/ Panowie! Może ktoś z Was ma jakiś złom Cromwella z Revella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Chciałem zobaczyć jak bardzie skopałem gąsienice i ... jest nawet dobrze. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam. Ładnie Panie Konradzie. Podziwiam każdego, kto sztukuje detale w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 W niczym pomóc nie mogę, ale przyznam, że tempo składania modelu i jakość są imponujące . Zapytam, jeśli można, łańcuszek jest z fototrawionek, czy może istnieją z drucika takie maleństwa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 W niczym pomóc nie mogę, ale przyznam, że tempo składania modelu i jakość są imponujące .Zapytam, jeśli można, łańcuszek jest z fototrawionek, czy może istnieją z drucika takie maleństwa?. Nie mam pojęcia. Ale poszukam bo sam potrzebuję. Kupiłem se nową pincetę. Nowe uchwyty przeszkadzały wieży w swobodnym obrocie więc zastosowałem podkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Ale te zapalki u Was duze. A tak powaznie balbym sie kleic takie modele;one sa niebezpieczne.A jak cos zostanie pod paznokciem... Podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Oki. Ja znalazłem najmniejszy łańcuszek o wym. 1,35x1,65mm ( z RB ). Czekam na dostawę, zobaczę ja on faktycznie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Oki.Ja znalazłem najmniejszy łańcuszek o wym. 1,35x1,65mm ( z RB ). Czekam na dostawę, zobaczę ja on faktycznie wygląda . Wstaw tutaj zdjęcia jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Mam zezłomowanego cromwella, jak chcesz to podeślę brakujące ogniwa. Cromwell będzie w polskim malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2013 Autor Share Napisano 1 Września 2013 Mam zezłomowanego cromwella, jak chcesz to podeślę brakujące ogniwa. Cromwell będzie w polskim malowaniu? Podeślę adres na PW. Nie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Przesyłka przyszła i łańcuszek na tle korpusu T34/76 w skali 1:72 wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 Za duży jednak chyba troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 To jest ten najdrobniejszy łańcuszek z oferty RB. No to do 1/72 stanowczo za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Zgadza się. W sumie zamówiłem go do skali 1:35. Niestety do zabezpieczenia bolców i innych drobnych elementów też za duży. Szukam dalej ;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Września 2013 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2013 Zgadza się. W sumie zamówiłem go do skali 1:35. Niestety do zabezpieczenia bolców i innych drobnych elementów też za duży. Szukam dalej ;)...Poszukaj w ofercie akcesoriów do modeli okrętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi