Kasia Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Witam wszystkich, znów po długiej przerwie A oto mój najnowszy ulepek, czyli jak w tytule F-15 Strike Eagle 1/72 z zestawu Italeri budowany prosto z pudła bez "ulepszaczy". Modelik całkiem przyjemny w sklejaniu, choć bez szpachli i szlifowania się nie obyło. Model malowany oczywiście pędzlami i farbami Humbrol. Przy budowie modelu pobawiłam się trochę w pogłębianie linii podziału blach (po raz pierwszy i myślę, że wyszło mi to całkiem ładnie ). Moim zdaniem modelik wygląda fajnie, ale niech wypowiedzą się bardziej doświadczeni modelarze/ki No i zdjęcia: A teraz z Harrierem 1/72 Italeri. No może nie pasują do siebie, ale tak mnie pokusiło żeby pstryknąć kilka fotek. Komentarze wszelkiego rodzaju mile widziane. Miłego oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 4 Września 2013 Autor Share Napisano 4 Września 2013 Oj tam, można pisać jak się chce Co do śladów eksploatacyjnych, to nawet był taki pomysł i chęć ich zrobienia , ale i pomysł i chęci prysły w niepamięć gdzieś w połowie budowy. Dziękuje z pozytywną ocenę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Serio to jest robione pędzelkiem? Naprawdę robi wrażenie, choć zdjęcia mogłyby być nieco lepsze. Ale model wygląda pięknie, nie sądzę żebym dał radę zrobić go lepiej aerografem. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Ładny orzełek wyszedł. __________________________________________________________________________ Na warsztacie: B-17g - Academy + blaszki Eduard + lufy Aires - 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 4 Września 2013 Autor Share Napisano 4 Września 2013 Serio to jest robione pędzelkiem? Serio serio pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 No to szacun, bo faktura farby gładka jak stół. Kalki się srebrzą tu i tam, ale z tym zawsze jest loteria, zwłaszcza przy większej ich ilości na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Bardzo ładny model! Świetne malowanie, ja również jestem zwolennikiem "techniki pędzlowej", więc tym bardziej mi się podoba . Może spróbujesz kiedyś zacieniować model grafitem z ołówka. Metoda równie klasyczna jak malowanie pędzlem i daje bardzo fajne efekty, polecam. Ogólnie bardzo ładne wykonanie, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 8 Września 2013 Autor Share Napisano 8 Września 2013 Dziękuje za pozytywne oceny . No może kiedyś odważę się i spróbuje trochę podbrudzić model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Nie trzeba się bać. Tylko spróbować. Model bardzo ładnie sklejony. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi