Lipstein Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Takem czuł, Wamodem rozcieńczam, bo tani, ale czasem stosuję też ten dedykowany. Za tydzień ruszam z malowaniem Pactrą, zobaczymy, jak pójdzie wtedy z Sido. dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Do olejnych bardzo dobry jest dedykowany rozcieńczalnik Model Mastera dla aerografów i Leveling Thinner Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Do olejnych bardzo dobry jest dedykowany rozcieńczalnik Model Mastera dla aerografów i Leveling Thinner Gunze. A no właśnie,ja praktycznie do wszystkich olejowatych jakie mam leję thinner Humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie korzystałem z thinnera Humbrola. Jeśli jest taki dobry, to muszę się nim zainteresować, bo moje zbyt tanie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie korzystałem z thinnera Humbrola. Jeśli jest taki dobry, to muszę się nim zainteresować, bo moje zbyt tanie nie są. Myślę że jest ok. Używam też levelinga ale tylko jak mam malowac gunziakami...od wielkiego dzwonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmura Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Czym moga byc spowodowane skazy na powierzchni owiewek moczonych w sidoluxie? Owiewki myje dokladnie i odtluszczam. Dbam by kurz nie osiadal, a dalej wychodza kropki na powierzchni jakby sie kurz dostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi