Markuz Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Wygląda świetnie. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 "Pryskaj" dalej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 A jakim kolorem to waść malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Russian green (2) H136. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Poprawka - chodzi o C 136 http://www.mojehobby.pl/products/C136-Russian-Green-2-Flat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Dzięki. No właśnie mi się coś zdawało że w Akrylach to tylko Vallejo i AK robi. Dzień w którym Tamiya lub Mr. Hobby wypuści będzie jednym ze szczęśliwszych, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Witam Prysłem i odrapałem, pozostało jeszcze sporo pracy na modelem, ale już bliżej końca niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Kalki się strasznie świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Użyłeś sido pod kalki?? Świecą się strasznie. Obicia wyglądają dość dziwnie, teciak wygląda jak by dostał wysypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Mam małe doświadczenie, ale zdjęcia są super - hiper i nie wiem co jeszcze - widać wsio i może nawet więcej - może właśnie za dużo widać?. Co do obić, faktycznie, może nie są we właściwych miejscach i w odpowiednim natężeniu. Niemniej jednak, sądzę, że z tym sobie bez trudu poradzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Użyłeś sido pod kalki?? Świecą się strasznie. Obicia wyglądają dość dziwnie, teciak wygląda jak by dostał wysypki. Pod kalki użyłem, sido, później płyn pod kalki i płyn na kalki, ale to nic nie da bo kalki strasznie badziewne. ale jeszcze dużo kurzu i innego brudu bedzie na nim , więc powinno zmatowić ten połysk. Odprysków byc może za dużo, ale chyba nie tak tragicznie, przeciez na froncie się nie cackali z powłoką lakierniczą i gałęzie i inne klamoty maskujące musiały się dać znać farbie, również rzołnierze desantu ciekali po całym kadłubie. Mam małe doświadczenie, ale zdjęcia są super - hiper i nie wiem co jeszcze - widać wsio i może nawet więcej - może właśnie za dużo widać?.Co do obić, faktycznie, może nie są we właściwych miejscach i w odpowiednim natężeniu. Niemniej jednak, sądzę, że z tym sobie bez trudu poradzisz . Dzięki za pochwałę zdjęć,być może za dużo widać ale lubie takie czyste i przejrzyste zdjęcia, na białym tle. Zdjęcia robie ze statywu, bez lampy i z długim czasem naświetlania, oczywiście w namiocie bez cieniowym - przy świetle dziennym, a żeby łapa nie ruszała aparatu przy spuście migawki, ustawiam 2 sekundowe opóźnienie migawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Kolejna porcja zdjęć, miałem dziś kiepskie światło, ale to nie tłumaczy kiepsko wykonanego modelu, może następny będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Wcale nie jest taki zły. Podoba mi się. To chyba jeszcze nie koniec prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 wiem że muszę go jeszcze dobrudzić, tylko nie wiem jak to zrobić żeby nie zepsuć tego co jest, muszę poprzeglądać trochę warsztatów na forum, może mi coś do głowy przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo przyjemnie się na niego patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Wygląda jeszcze lepiej niż poprzednio . Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Dziękuję za pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Piegi zniknęły a i kalki się już nie świecą. Teraz wygląda zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi